FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

video A pus umărul la promovarea lui Dinamo, și-a păstrat optimismul: „Echipe din zona noastră”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a improvizat cu Gorka Larrucea într-o poziție nouă și a dat lovitura la barajul cu FC Argeș. La pauză, „câinii” conduceau cu 4-0.
Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a improvizat cu Gorka Larrucea într-o poziție nouă și a dat lovitura la barajul cu FC Argeș. La pauză, „câinii” conduceau cu 4-0.

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 12:22 / Actualizat luni, 14 august 2023 12:47

Gorka Larrucea, 30 de ani, oferă încredere suporterilor roș-albilor înaintea confruntării de diseară cu FC Botoșani

Dinamo speră să obțină diseară prima victorie de la revenirea în Liga 1, în meciul cu penultima clasată, FC Botoșani, de la ora 20:30, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Roș-albii au obținut doar un punct în primele patru runde ale campionatului, etapa trecută, cu U Cluj (1-1), în rest, au bifat înfrângeri cu Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi. "Câinii" sunt de părere că situația se poate schimba radical începând de diseară.

Bucureștenii au meci diseară cu FC Botoșani, apoi sunt etapele cu FC Voluntari și cu Petrolul Ploiești. Dueluri din care "haita" să câștige puncte și să urce în clasament.

1an și 3 luni a trecut de la precedenta victorie a lui Dinamo în Liga 1, tocmai cu FC Botoșani, în mai 2022

Gorka Larrucea este optimist înaintea meciului cu FC Botoșani: "Avem o echipă puternică, vor veni și punctele"

Unul dintre jucătorii importanți ai lui Dinamo în sezonul de primăvară, cu contribuție la revenirea în Liga 1, spaniolul Gorka Larrucea, 30 de ani, și-a păstrat optimismul. Diseară, "câinii" așteaptă un stadion plin la "Arcul de Triumf", mai ales că gazdele au anunțat sold out cu FC Botoșani.

"Muncim în fiecare săptămână la fel, atmosfera este la fel. Știu că avem un singur punct, dar vrem să obținem mai mult. Muncim bine. Da, startul nu a fost grozav, doar un punct în primele patru etape, dar avem o echipă puternică, vom putea obține mai multe puncte și ele vor veni.

Jucătorul lui Dinamo care i-a impresionat pe antrenori: „E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală”
dinamo
Jucătorul lui Dinamo care i-a impresionat pe antrenori: „E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală”

Liga 1 are multe echipe puternice, noi am jucat cu câteva dintre ele, formații din prima jumătate a clasamentului. Urmează dueluri cu echipa din zona noastră. Am pierdut trei din cele patru meciuri de până acum, dar trebuie să continuăm.

Suntem acomodați cu terenul de la "Arcul de Triumf". Ultima oară nu a fost grozav, dar nu va fi o problemă, nu e atât de rău", a reacționat ibericul în cadrul conferinței de presă dinaintea etapei cu FC Botoșani.

31de meciuri a adunat Larrucea la Dinamo, 5 goluri și 4 assist-uri

Citește și alte știri:

Rapid încearcă să-i aducă un concurent lui Moldovan! Negocieri cu un campion european cu 190 de meciuri la PSG

Alibec pleacă azi! Jucătorul a cerut un milion de euro salariu: ce înțelegere are cu Hagi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fabulos
fabulos  •  14 August 2023, 13:06

Cel mai bun fotbalist de la Dinamo și printre cei mai buni din Liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează