FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Graba strică treaba :) » Două gafe ale lui MM Stoica la conferința de presă de azi

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 15:58

MM Stoica îl apără pe Laurențiu Reghecampf după rezultatele mai slabe din ultima vreme. Directorul sportiv al Stelei a fost însă neatent și a făcut câteva gafe. 

S-a grăbit când a zis că Steaua a învins în ambele dispute echipele din fața și din spatele ei, uitând însă că Astra a urcat pe locul 3 după meciul de aseară. Iar cea de-a doua gafă a fost oferit când a vorbit despre situația în care era echipa înaintea revenirii lui Reghe la Steaua. 

"Cum să fii pus la zid? Laurențiu Reghecampf a preluat anul trecut echipa când era în afara locurilor de play-off, a continuat așa cum doar Victor Pițurcă ar fi reușit, între ghilimele bineînțeles, și a dus-o în situația în care am depins doar de rezultatele noastre pentru a câștiga titlul.

Țineți bine minte partida de la Giurgiu și cum am primit primul gol. Acum acest sezon nu este terminat, n-are rost să discutăm. Deocamdată, Viitorul care este înaintea noastră și Craiova care este după noi, le-am întâlnit de 4 ori și am obținut 4 victorii. Am pierdut foarte multe puncte cu echipa din subsolul clasamentului, asta e foarte adevărat.

Suntem foarte dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat în ultimele 3 meciuri cu Dinamo, dar cred că ar trebui să ne mai gândim că din 2012, de când Laurențiu Reghecampf a venit la Steaua, să vedem cine este la plus în meciurile directe cu Dinamo.

Fără să mă fi uitat, știu sigur că noi suntem pe plus pentru că la un moment dat aveam 6 victorii consecutive", a zis MM Stoica la conferința de presă. 

Pe locul 1 este Viitorul, pe care Steaua a învins-o de două ori, însă pe locul 3 este Astra Giurgiu, formație care a câștigat returul de la Giurgiu, 1-0 (gol Budescu) și a pierdut pe Arena Națională, tot 1-0, gol Boldrin. 

4 era locul ocupat de Steaua la finalul mandatului lui Mirel Rădoi, în momentul în care Reghecampf a preluat echipa. 10 puncte era diferența față de Astra, care s-au înjumătățit 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
balauru48
balauru48  •  03 Martie 2017, 21:58
Postat de jack_the_stripper pe 03 Martie 2017, 20:32

Haterii si frustratii merita sa primeasca traditionalele mesaje infantile din partea lui crotalie care si-a reluat copy-paste-urile si ne-am dat seama imediat. A avut si are cea mai principala ureche compostata. Hei, hei!

Esti mai scar boss de 1000 de ori decat bakunin waaaxxx

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Martie 2017, 20:32

Haterii si frustratii merita sa primeasca traditionalele mesaje infantile din partea lui crotalie care si-a reluat copy-paste-urile si ne-am dat seama imediat. A avut si are cea mai principala ureche compostata. Hei, hei!

acc_adrian
acc_adrian  •  03 Martie 2017, 17:00

De la bautura i se trage...sau de la mititica :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează