FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Afacere pe axa Hagi - Petrescu » 2 jucători de la Farul, așteptați în Gruia

Gică Hagi și Dan Petrescu
Gică Hagi și Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 10:14 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 10:46

Nemulțumit de actualul lot, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, dorește să aducă noi jucători la echipă și s-a orientat către Farul, echipa fostului său coleg de la echipa națională, Gică Hagi.

Dan Petrescu asigură rezultate când e la o echipă de la început, când face pregătirea cum vrea și când construiește lotul pe placul lui. Din păcate, acum nu a fost așa. A venit pe parcurs. Ce a găsit nu e ceea ce și-a dorit”, a declarat recent Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor.

Astfel, CFR este gata să îmbunătățească lotul și vrea să aducă jucători tineri la echipă, pentru a începe o reconstrucție, ținând cont că majoritatea fotbaliștilor sunt deja la o vârstă înaintată.

Potrivit celor de la Eurosport, Hagi și Dan Petrescu ar fi bătut palma pentru transferurile lui Alexi Pitu și Constantin Grameni. (ambii 19 ani). Cei doi jucători ar urma să se alăture lotului clujenilor în pauza competițională din iarnă.

Pentru CFR aducerea celor doi este o veste foarte bună, ținând cont că aceștia se încadrează regulii U21, unde „feroviarii” au puține variante.

În acest moment, jucătorii tineri pe care se bazează Dan Petrescu sunt Claudiu Petrila, Otto Hindrich și Mihai Gîdea.

Grameeni și Pitu, doriți de Dan Petrescu la Cluj

Grameni este mijlocaș central și a jucat în 9 partide în acest sezon de Liga 1 pentru Farul, el fiind cotat la 200.000 de euro potrivit site-urilor de specialitate.

Alexi Pitu este deja la al treilea sezon de Liga 1, în ciuda vârstei fragede pe care o are. Acesta este titular incontestabil în acest campionat în formația lui Hagi, evolând în 16 partide în Liga 1, dintre care 14 ca titular.

Pitu deține și un record, este cel mai tânăr jucător român care a debutat în cupele europene. Se întâmpla într-un Racing Union - Viitorul 0-2, iar nepotul lui Adrian Pitu intra pe tern la doar doar 16 ani şi 1 lună, bătând astfel recordul lui Marius Niculae, care în 1997 avea 16 ani şi 2 luni când a evoluat pentru Dinamo în Cupa UEFA.

250.000de euro este cota lui Pitu, potrivit transfermarkt.

Citește alte știri din Liga 1:

Cum nu se poate mai rău » Probleme mari pentru CSU Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Răsturnare de situație în cazul lui Ronaldo Deaconu! Unde a ales mijlocașul să joace până la urmă: „Am vrut să le dau un exemplu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
vasileroaita
vasileroaita  •  24 Noiembrie 2021, 14:17

Nici Grameni, nici Pitu nu ar prinde echipa la CFR. Poate doar dupa regula aiurea cu U21. Si numai daca Petrila, Hindrich sau Gadea ar fi indisponibili.

adriann_
adriann_  •  24 Noiembrie 2021, 13:24
Postat de legio.sud pe 24 Noiembrie 2021, 12:59

Calinescule ,ai dreptate doar in privința lui Hagi ( el nu e rege ) , Carol I a venit cu bani sa construiască Pelesul încă nu era furtul atât de înrădăcinat printre politicienii locali ca dacă dădeau bani pt. castel trebuiau sa-și tragă și ei partea și nu prea ținea cu nenea Carol … dar a ținut f.bine cu Carol II

Ma baiatule, Carol I a venit in tara incognito si cu o valijoara cu haine in mana, aia a fost toata averea lui cand "Monstruoasa coalitie" l-a pus pe tronul Principatelor Unite. A jefuit tara asta din rasputeri, chestia e ca a si construit, a lasat ceva in urma, asta il "scoate" in raport cu politicienii zilelor noastre...

legio.sud
legio.sud  •  24 Noiembrie 2021, 12:59
Postat de calinescu_ pe 24 Noiembrie 2021, 11:38

Toata tara ajuta REGELE ....!!!! Pai CFR -ul nu are patron ???? Cum sa dai bani pe rebuturile REGELUI ....?????? Se vede ca GIGI nu mai face acte de caritate ....!!!! Asa ca intervine Petrescu pe banii altora ...!!!! Si MIRCEA LUCESCU vrea sa-l cumpere pe pe mediocrul BOBOC , in loc sa ia pe SORESCU DE LA Dinamo , un fotbalist cu reale calitati ...!!! Deviza toata tara ajuta regele a functionat inca de pe vremea lui Carol I , la constructia castelului PELES ...!!!

Calinescule ,ai dreptate doar in privința lui Hagi ( el nu e rege ) , Carol I a venit cu bani sa construiască Pelesul încă nu era furtul atât de înrădăcinat printre politicienii locali ca dacă dădeau bani pt. castel trebuiau sa-și tragă și ei partea și nu prea ținea cu nenea Carol … dar a ținut f.bine cu Carol II

Vezi toate comentariile (14)
Comentează