FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Greu cu "slabii";) Negoiță nu a nimerit-o! Ultimele meciuri Dinamo-Chiajna au fost care pe care

Nistor nu a reuşit să impresioneze încă în tricoul
Nistor nu a reuşit să impresioneze încă în tricoul "câinilor"

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Ionuţ Negoiţă o consideră pe Chiajna echipă slabă, dar ultimele cinci meciuri oficiale cu Dinamo au fost de care pe care.

Dinamo a pierdut în faţa Concordiei, ceea ce l-a făcut pe patronul "câinilor", Ionuţ Negoiţă, să explodeze la Digi, imediat după meci: "E stupid că pierdem puncte cu cele mai slabe echipe! Ştim să jucăm fotbal doar cu echipele bune".

Deşi patronul dinamovist o consideră pe Chiajna una dintre cele mai slabe echipe, trupa pregătită acum de Emil Săndoi s-a dovedit egala dinamoviștilor în ultimele cinci meciuri oficiale în care i-a întâlnit pe "câini".

Ilfovenii au două victorii, un egal şi două înfrângeri cu alb-roşii, reuşind chiar să umilească al doilea cel mai titrat club din România. În martie, Concordia a bătut în semifinalele Cupei Ligii cu 3-0, iar în retur a remizat, 1-1, ajungând astfel în finala competiţiei. Asta deşi echipa de lângă Bucureşti s-a bătut în fiecare sezon la retrogradare.

În rest, Negoiţă are dreptate când se referă la faptul că Dinamo are probleme când întâlneşte echipe considerate slabe. În acest sezon, "haita" a câştigat la limită cu Timişoara, 2-1, jocul roş-albilor fiind aspru taxat de fani, a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, şi a pierdut cu penultima clasată, ASA Tg. Mureş, 2-1.

Înfrângerea cu mureşenii este cu atât mai umilitoare cu cât, pentru ASA, aceea a fost prima victorie din acest sezon de Liga 1.

2goluri a marcat Pena în poarta lui Dinamo în ultimele 5 întâlniri

Dinamo vs. Chiajna în ultimele 5 întâlniri

Competiţie Dată Meci Scor
Liga 1 24.09.2016 Dinamo-Chiajna 0-1
Cupa Ligii 14.04.2016 Dinamo-Chiajna 1-1
Cupa Ligii 10.03.2016 Chiajna-Dinamo 3-0
Liga 1 20.02.2016 Dinamo-Chiajna 4-0
Liga 1 28.09.2015 Chiajna-Dinamo 1-3

Bonetti se cere, fanii îl vor

Dario Bonetti, antrenorul care a câștigat ultimele trofee la Dinamo, Cupa și Supercupa României, în 2012, s-ar vrea înapoi în Ștefan cel Mare. A postat o poză cu el în echipamentul "câinilor" pe propria adresă de facebook, iar suporterii au început să-i dea mesaje clare solicitându-i să se întoarcă la echipă. Ar fi al treilea mandat și pentru el, după 2009 și 2012.

Suporterii îl apreciază și pentru "Minunea de la Liberec", dar și pentru contrele dure avute cu frații Ioan și Victor Becali și cu Vasile Turcu, personaje contestate de către fani. Bonetti a început sezonul ca "principal" la Târgu Mureș, despărțindu-se rapid de ardeleni.

Planul lui Turcu

Vasile Turcu a spus la DigiSport că vrea să revină la Dinamo: "O să am o discuție și cu domnul Badea să vedem dacă vrea să revină, deși nu cred că dorește. Nimeni nu aruncă bani aiurea. Dacă găsim un grup de patru-cinci inși și fiecare să pună câte două milioane de euro la buget, e suficient. Un singur investitor nu poate face față la Dinamo. Nici Ando nu poate face minuni cu un asemenea lot, doar 5-6 merită să joace acum la echipă!". Ionuț Negoiță a parat: "Hai să fim realiști, eu vorbeam să cedez clubul unor oameni serioși".

"Nu poate vinde acum"

Fostele glorii nu cred că Ionuț Negoiță are cui ceda clubul, deși a spus răspicat că asta își dorește după eșecul cu Concordia. "Nu poate vinde acum, cine să ia Dinamo?! Nu e nimeni prost să ia o echipă și să bage milioane de euro aiurea. Jucătorii de acum puteau doar să ne care bagajele pe vremuri sau să ne toarne în pahare", a comentat Ion Pârcălab, 74 de ani. "E greu să vândă clubul, Negoiță a fost păcălit când a cumpărat. A avut putere doar să scoată clubul din insolvență, însă nu pot fi aduși fotbaliști de valoare", a spus și Claudiu Vaișcovici, 53 de ani.

"Resuscităm Liga 1"

Dan Nistor a luat din nou atitudine, în calitate de căpitan: "Antrenorul n-are nicio vină. Ce să facă el, când eu sau altul dăm pe lângă minge?! Sunt dezamăgit și de mine, am venit la Dinamo să o duc în cupele europene. Dar noi îi resuscităm pe toți din Liga 1. Sper să adunăm cât mai multe puncte, iar victoria la Botoșani e vitală pentru a ajunge în play-off. Am ajuns să ne gândim că poate nu prindem play-off-ul! Greșeala este la noi, nu e nimeni altcineva de vină. Sper să ne revenim cât mai repede, altfel va fi îngrozitor. Nu se mai poate așa!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
crazykiller
crazykiller  •  26 Septembrie 2016, 09:26

Victor Vrînceanu: ACS Poli Tim 0 1 ASA Tg. Mureș , uite inca o victorie a lui ASA... sunt mai documentati cititorii vostri decat asa spusii "jurnalisti'...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează