FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş: „Am greşit faţă de Goian”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a revenit asupra acuzaţiilor lansate înspre Dorin Goian: „Îmi pare rău pentru declaraţiile făcute la adresa lui Goian, văzusem declaraţia sa cum că noi am fi fost stimulaţi cu 2 minute înainte să vorbesc cu acel jurnalist. La cîte declaraţii s-au făcut, e normal ca la un moment dat să răbufneşti. El este un jucător foarte bun, de echipa naţională”.

Cît despre meciul cu Steaua, tehnicianul formaţiei de pe Dunăre a adăugat: „Noi nu am fost stimulaţi. Gîndiţi-vă că în meciul cu Steaua nu am luat nici un cartonaş galben, am vrut să jucăm fotbal. Dacă eram stimulaţi din alte părţi, îi urcam pe garduri. Acum trebuie să avem grijă, pentru că dacă mai pierdem 2 meciuri, iar intrăm în hora retrogradării”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
 •  24 Aprilie 2008, 06:10

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.Pe forumul nostru va puteti creea propriul blog.Pe site poti scrie sau citi anunturi de mica publicitate gratuit.

 •  23 Aprilie 2008, 21:36

Guerrilla Crang taci ma...dute la peste..ca asta sunteti..niste pescari.."ultrasilor"

 •  23 Aprilie 2008, 20:10

@Guerrilla Crang: ia zi falacule, suna bine acest 0-4? v-am batut bine sau va mai trebuia?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close