FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş ameninţă cu demisia: "Dacă vine Vranjes, înseamnă că s-a ales deja între mine şi el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 22:17

Pandurii a transferat patru jucători, dar Petre Grigoraş e departe de a fi mulţumit. Antrenorul gorjenilor se gîndeşte chiar la demisie din cauza mutărilor făcute peste capul său.

Principalul motiv al nemulţumirii lui Grigoraş e revenirea lui Stojan Vranjes. Mijlocaşul de 26 de ani a intrat în conflict cu tehnicianul la sfîrşitul anului trecut după ce a refuzat să fie rezervă la meciul din Cupa României cu Rapid.

"Vranjes este un subiect închis, dacă se va realiza această mutare înseamnă că se doreşte îndepărtarea mea. S-a făcut peste capul meu. Am fost întrebat acum cîteva luni şi nu l-am vrut. Dacă s-a realizat acest transfer, înseamnă că au ales deja între mine şi el. Poate sînt doar zvonuri, poate nu e nimic concret. Pentru mine e un subiect închis din momentul în care a refuzat să mai intre în teren.

Citeşte şi: Patru dintr-o lovitură » Pandurii transferă de la Steaua, CFR Cluj şi Rapid!

Eu am spus că el nu va mai juca la Pandurii atîta timp cât sunt eu antrenor. Dacă cei din conducere l-au transferat, înseamnă că au decis. Nici cu Ilijoski nu am fost de acord, dar dacă aşa consideră conducerea... eu sînt doar antrenor, nu sînt proprietar de club. De Martinovici am fost întrebat şi am fost de acord să vină”, a spus Petre Grigoraş la Dolce Sport.

Pe site-ul oficial al clubului, şefii îl "înştiinţează" pe Grigoraş că Stojan Vranjes a fost deja achiziţionat de Pandurii şi urmează a se prezenta la reunirea echipei. 

4 e locul ocupat de Pandurii în acest sezon, la 12 puncte de liderul Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
jukilo
jukilo  •  23 Decembrie 2012, 20:20

daca pleaca grigoras dela echipa in B jucam din sezonul urmator si vinde condescu dupa pe maxim pe 3 oi si o guma de mestecat

leutoltean
leutoltean  •  23 Decembrie 2012, 19:30

grigoras si-a pregatit terenul la galati si sigur va pleca acolo in aceasta iarna, e singura echipa cu care poate castiga ceva; cu condescu nu va castiga niciodata nimic pt ca condescu e sluga sistemului si nu iese din rand!

plesan
plesan  •  23 Decembrie 2012, 10:33

eu nu as avea stres cu el..frate jucatorii vor sa joace titulari..asta a jucat bn a dat goluri de 3 puncte...ar fi o rezerva buna:P

Vezi toate comentariile (37)
Comentează