FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Patru dintr-o lovitură » Pandurii transferă de la Steaua, CFR Cluj şi Rapid!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 19:27

Pandurii Tîrgu-Jiu a mutat serios azi pe piaţa transferurilor. Gorjenii au planuri mari pentru retur. L-au păstrat pe Maxim şi au reuşit să transfere deja 3 jucători importanţi.

Pe lîngă Stojan Vranjes (26 de ani), care a revenit La Tîrgu-Jiu, Pandurii i-a achiziţionat pe Novak Martinovici (27 de ani) şi pe Baze Ilijoski (28 de ani), informează site-ul oficial al clubului.

Toţi 3 au venit liberi de contract. Martinovici şi-a reziliat contractul cu Steaua în această iarnă, în timp ce Ilijoski a fost îndepărat de la Rapid după ce clubul a declanşat procedura de insolvenţă.

Vranjes a semnat pe doi ani, în timp ce Martinovici şi Ilijoski au parafat contracte pe 3 ani cu Pandurii Tîrgu-Jiu.

Pandurii a ajuns la un acord cu Viorel Nicoară de la CFR Cluj, clubul gorjean reuşit să obţină acceptul de a-l împrumuta pe jucător. Mijlocaşul de 25 de ani a semnat un contract cu Pandurii Tîrgu Jiu valabil pînă în vară, urmînd ca după încheierea acestui sezon Pandurii să aibă prima opţiune la cumpărarea jucătorului.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (35)
nino
nino  •  22 Decembrie 2012, 21:42
Postat de flo_ax pe 22 Decembrie 2012, 19:00

mari transferuri a facut, 3 refuzati... il dai pe Chiriches si-l iei pe rezerva rezervei Gardos... iar pe rapidist trebuie sa-l hraneasca vreo 2 saptamani, sa-si mai revina somalezul dupa foametea de la Rapid...

Stii fotbal cam cata fizica nucleara stiu eu.

inginerul.
inginerul.  •  22 Decembrie 2012, 20:51
Postat de leroiv72 pe 22 Decembrie 2012, 19:38

personal, nu neg ceea ce spui...si ma refer la faptul ca DA, E O COINCIDENTA CAM SUSPECATA! dar dincolo de toate aceste suspiciuni, mi se pare lipsit de simtul realitatii sa nu observi un lucru:STEAUA A FOST CEA MAI BUNA ECHIPA DIN ACEST TUR DE CAMPIONAT! ma refer PER ANSAMBLU, nu ma leg de un meci-doua! iar daca mai era nevoie, a dovedit'o si parcursul din europa league! a nu intelege ca ma imbat cu apa rece, deloc! stiu ca liga noastra are o valoare destul de slaba, ca adversarii din grupa EL nu au fost de prima mana in europa, etc...DE ACORD! dar asta nu combate ce am zis eu mai devreme, dimpotriva: steaua a fost cea mai buna din romania in aceasta toamna! restul...sunt frustrari!

Am mai spus deseori pe acest forum ca Steaua cu bune si cu rele merita sa fie pe primul loc in sezonul asta si implicit sa castige campionatu. Nu asta ma deranajeaza, ceea ce nu suport este ca ciobanul nu a renuntat la ''gainariile'' sale nici macar cand echipa chiar joaca fotbal. Oricum ai stima mea pentru felul cum gandesti. Pacat ca nu sunt multi stelisti ca tine.

cfr_cluj_1907
cfr_cluj_1907  •  22 Decembrie 2012, 19:59
Postat de c24 pe 22 Decembrie 2012, 17:40

Maine se anunta transferul lui Maxim. CFR i-a eliberat locul, l-a vandut pe Bastos. Pleaca Diogo, Hora, Nicoara la Pandurii plus 450000 si telenovela se incheie.

CFR nu da atat pe un jucator. Mai ales ca nu face :(

Vezi toate comentariile (35)
Comentează