FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GLORIA BISTRIŢA 0-0

Grigoraş: "Aş fi vrut ca Voiculeţ să marcheze azi şi să rateze cu Dinamo"

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 martie 2011 17:38

Petre Grigoraş a vorbit după egalul, 0-0, cu Gloria Bistriţa şi spune că echipa sa a intrat adînc în lupta pentru evitarea retrogradării

"Dacă nu marchezi, nu cîştigi. A fost un joc foarte slab, dar chiar ne-am creat şanse de a marca. Nu trebuie să facem o tragedie din acest rezultat şi voi încerca să le comunic jucătorilor că trebuie să strîngem rîndurile. Nu caut scuze pentru acest rezultat, sînt singurul responsabil. Mi-aş fi dorit ca Voiculeţ să înscrie din penalty acum şi să rateze cu Dinamo, cînd a bătut impecabil. Este un egal cît o înfrîngere", a spus Grigoraş la finalul partidei. În minutul 70 al partidei, Voiculeţ a ratat un penalty obţinut de Grecu la o intervenţie a lui Keita.

De partea cealaltă, Nicolae Manea, spune că rezultatul este echitabil: "Mă aşteptam la un joc dificil şi pot spune că am avut şansă prin inspiraţia lui Albuţ. Rezultatul este echitabil. La faza penalty-ului trebuie să îl întrebăm pe Teo Crăciunescu ce a văzut"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suiac
suiac  •  11 Martie 2011, 21:00

De ce nu a executat Pintili sau Apostu care sunt foarte buni executanti de penalty-uri ? Astia nu au ratat niciodata dupa cate stiu eu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează