FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL GALAŢI

Grigoraş: "Cei care ne acuză de blat sînt idioţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, i-a numit idioţi pe cei care îi acuzau echipa că ar fi aranjat meciul cu U Cluj, din etapa precedentă, încheiat 2-1 pentru "Şepcile Roşii".

"Au circulat multe zvonuri cum că nu ne-am fi apărat corect şansele, însă eu am spus şi după partidă că U Cluj a meritat victoria şi că noi am fost idioţi, în frunte cu mine, pentru faptul că reuşit să pierdem deşi eram în avantaj numeric. Numai nouă ni se putea întîmpla să stabilim o nouă contraperformanţă. Am pierdut pe teren propriu cu 7-0, ne-am dat autogol de la 70 de metri, iar acum am pierdut cu doi oameni în plus pe teren. Sîntem o echipă contradictorie. Cît despre cei care ne acuză de blat, pot spune că se încadrează în aceeaşi categorie cu noi, adică sunt idioţi", a spus Grigoraş la Telesport.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (12)
 •  05 Aprilie 2008, 12:39

Grigoras esti un mare perves!dai jumatate cu ''javra'' de m.stan si o faci pe nevinovatul acum!Jucatorii sunt singurii nevinovati din toata afacerea BORS-STAN-GRIGORAS!De ce nu pleci Grigoras de la Galati?vrei sa-ti spun eu?pt ca la galati nu exista patron si se invart bani multi si buni!La Farul nu e loc de Bosanceanu......SA AI PARTE DE GURA PLINA LA TOATE MECIURILE DE ACASA!

 •  04 Aprilie 2008, 01:36

mah mai terminatio cu astea ca are dreptate grig ce pwla mea tot va luati de el ? ce vina are el ? otelul a avut meciuri si mai proste sa mai amintesc de 0-7 ??? nu cred ca mai e nevoie... asa ca gura mica

 •  03 Aprilie 2008, 20:17

mai nea idiot sef ,grigoras ce e cu vrajeala asta a ta cum plm nu ati facut blat si un orb vedea asta si idiotul cel mai mare esti tu cu m stan tu daca erai un antrenor cum te crezi asa mare cum plm il bagi in primul 11 pe vaca aia de jula care e un jucator de 1 leu bucata sa mor eu daca joc virf in locul lui jula daca nu sunt mai bun de 100 de ori asa ca mai bine ai tace din gura sau ai pleca iar la farul ca am vz si noi ca ca antrenor esti cam 0

Vezi toate comentariile (12)
Comentează