LIGA 1  ·  PANDURII - FC VASLUI 1-2

Grigoraş: "E ultimul meci în acest sezon, plec în concediu! Dacă azi au fost greşeli omeneşti, eu n-am ce căuta la Pandurii"

Joi, 10 Mai 2012, 00:00

Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii, a anunţat la GSP TV că va părăsi echipa pînă la finalul sezonului pentru că nu mai suportă ca arbitrii să greşească împotriva formaţiei sale.

"Oaspeţii au jucat senzaţional, o prestaţie fantastică. Nu ne aşteptam să practice un joc fabulos. Am glumit. Ştiţi că nu discut despre arbitraj pentru că mă interesează doar fotbalul, dar nu mai poţi să stăpîneşti jucătorii cînd se întîmplă aşa ceva", i-a ironizat Petre Grigoraş pe moldoveni la GSP TV.

"Robert Dumitru e bolnav"
Tehnicianul a pus tunurile pe arbitrul Robert Dumitru: "A fost penalty la 1-0? Jucătorul meu cade şi se loveşte de Bello. E penalty? Apoi la golul al doilea al lor Papp loveşte cu cotul şi se dă gol. Diferenţa a făcut-o domnul Dumitru şi în tur, şi în retur. E posibil să fie bolnav la cap. Nu poţi să spui că e penalty clar".

"Nu mai pot, plec în concediu!"
Grigoraş este determinat să plece de la echipă, cel puţin pînă la finalul sezonului: "E pentru prima oară cînd discut despre arbitraj, n-am spus niciodată nimic. Dacă azi au fost greşeli omeneşti, eu plec de la echipă. E ultimul meu meci la Pandurii în acest sezon. Am vorbit cu patronul şi voi pleca în concediu, nu mai pot. Cel puţin pentru acest sezon este ultimul meu meci", a încheiat Grigoraş.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (42)

varanga53  •  11 Mai 2012, 12:09

Domnule Grigoras , fa si dumneata un BINE si vino la STEAUA !

cenabil  •  11 Mai 2012, 11:00

Domnule Grigoras, eu mi-l aduc aminte pe Cardoso cum i-a dat o pasa de gol lui Sougou. Daca atunci nu te-ai suparat pe el, ar fi bine s-o faci acum, ca iar a cazut in fund....si a facut penalty. Nu a fost foarte clar, dar tot penalty se numeste. Chiar daca tineai o zi echipa "scoasa" de pe teren, Wesley tot nu rata. Si v-am batut in 10 oameni.

bogdzsch  •  11 Mai 2012, 09:47

nu crezi ca esti cam frustrat domnule grigoras?

Vezi toate comentariile (42)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1