FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grigore nu renunţă la luptă: ”Situaţie jenantă, dar nu renunţăm la titlu”

Dragoş Grigore vrea să pună umărul la resucitarea lui Dinamo
Dragoş Grigore vrea să pună umărul la resucitarea lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 21:10

Dragoş Grigore a declarat ieri că el şi coechipierii săi sînt conştienţi în ce situaţie a ajuns Dinamo, însă afirmă că vor salva echipa.

- Dragoş, se anunţă un nou sezon cenuşiu pentru Dinamo?
- Am bifat doar 7 meciuri din campionat, nu e jucat tot sezonul. Noi n-am renunţat la cîştigarea titlului, e clar. Sîntem la 8 puncte de locul 1, dar avem şi un meci mai puţin disputat. Orice e posibil, inclusiv să luăm noi campionatul.

- Totuşi, sînteţi mai aproape de mijlocul clasamentului decît de podium.
- Sîntem conştienţi de poziţia în care sîntem şi-o să ne trezim la realitate. E jenant să fim unde sîntem acum! Dar, uniţi între noi şi împreună cu Dario Bonetti, vom reuşi să ne salvăm, să urcăm în clasament. Şi, bineînţeles, să avem prestaţii apreciate. Asta însemnînd, automat, şi victorii.

- La startul sezonului, specialiştii apreciau evoluţia echipei, chiar după Supercupa cu CFR Cluj. Ce s-a întîmplat în două luni de nu mai jucaţi nimic?
- Nu ne explicăm nici noi ce s-a întîmplat între timp. Pînă la urmă, tot noi sîntem, aceeaşi echipă cu aceiaşi jucători.

- Colegi de-ai tăi afirmă că nu se uită la meciurile rivalelor în cupele europene. Tu ce faci?
- Mă voi uita la TV la meciurile celor de la Steaua şi CFR Cluj, cred că am de învăţat de la orice partidă pe care o privesc. În plus, sper ca echipele româneşti să aducă multe puncte pentru ţara noastră.

1 gol în 7 meciuri a reuşit Dragoş Grigore pentru Dinamo în actuala ediţie

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
fcgeo
fcgeo  •  18 Septembrie 2012, 22:35

VREI SA MAI FACI CADOU ADVERSARILOR VREO 4-5 DE 11 m ????????

reddogsv
reddogsv  •  18 Septembrie 2012, 15:47
Postat de englezu pe 18 Septembrie 2012, 07:35

Grigore, cate puncte a pierdut Dinamo din cauza ta ? Nu mai mintiti, sunteti cea mai slaba echipa din ultimii ~20 de ani pe care a avut-o Dinamo ! Eu, daca as fi patron, v-as plati la nivelul locurilor 8 -10 din clasament ! Cat mai pacaliti fotbalul ? Sa va fie rusine !!!

El nu minte saracul! Atata il duce capul! De picioare nici nu mai vorbesc! Are noroc ca nu prea are concurenta pe post si de asta se da mare! In sinea lui se crede MARE fotbalist! Va deveni ,,mare invingator'' cum viseaza noaptea Alexe si cum a ajuns Mitea de ex! Vai de capul lor cand se vor trezi batrani si vor realiza cat de fraieri au fost!

14mai1948
14mai1948  •  18 Septembrie 2012, 12:02

lasati GALGARA ne trebuiesc fapte ..faptele pe care le vedem sint neincurajatore mai ales din partea ta a lui pulhac si a portarilor ...incepeti sa dati goluri si sa aratati ca locul pe care sintem acum e o intimplare ,astepta,m raspunsul vostru pe teren ..BAFTA MULTA ..FORTA DINAMO ..DINDITIVA TOT TIMPUL CA JUCATI LA UN CLUB LA CARE LOCUL 3 E ESEC

Vezi toate comentariile (8)
Comentează