FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dragoș Grigore rămâne în Superliga » Cu ce echipă negociază fundașul de la Rapid: „Există discuții”

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 12:26 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 16:59

Dragoș Grigore (37 de ani) nu mai intră în planurile celor de la Rapid, însă fundașul ar putea continua în Superliga, la FC Botoșani, o echipă care se bate pentru evitarea retrogradării.

Aflată pe ultimul loc, FC Botoșani încearcă să facă mai multe transferuri pentru a evita retrogradarea. 

Răsturnare de situație. Primul eșec în „mercato” pentru Dan Șucu!
RAPID
Răsturnare de situație. Primul eșec în „mercato” pentru Dan Șucu!

Dragoș Grigore, în negocieri cu FC Botoșani

Fundașul de 37 de ani a fost utilizat în două partide din acest sezon, una în campionat și cealaltă în Cupa României. FC Botoșani negociază cu Grigore, iar patronul Valeriu Iftime a oferit mai multe detalii.

,,Deocamdată, nu știu care este nivelul discuțiilor cu Dragoș. Eu mâine o să fiu la București. Confirm că există discuții, dar nu știu exact unde s-a ajuns. În mod normal, mâine ar trebui să știm mai multe”, a declarat patronul ultimei clasate, pentru PlaySport.

Dragoș Grigore joacă la Rapid din 2021

Fundașul a trecut de-a lungul carierei sale pe la Dinamo, Toulouse, Al Sailiya și Ludogorets, iar din vara lui 2021 evolua pentru Rapid.

În precedentele două sezoane, Dragoș a fost un om de bază al echipei, adunând, în total, 58 de apariții și 3 goluri pe prima scenă. În actuala stagiune, odată cu venirea lui Cristiano Bergodi, Dragoș Grigore și-a pierdut locul în echipă.

Conform surselor Gazetei, Grigore le-a transmis deja apropiaților că regretă decizia luată în vară, aceea de a continua la Rapid. Fotbalistul cu 38 de selecții la prima reprezentativă a luat deja hotărârea că se va despărți de giuleșteni, fie în această perioadă, fie la vară, când îi va expira contractul.

Anunț categoric în Superliga: „Păstrez toți jucătorii și vreau să mai aduc! Trebuie să mă lupt până la final”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a declarat că nu se gândește să vândă jucători în fereastra de transferuri din iarnă.

FC Botoșani au avut un sezon de coșmar până în acest moment. Moldovenii ocupă ultima poziție în SuperLiga, cu doar 12 puncte obținute în cele 21 de etape.

Prima victorie a echipei finanțate de Valeriu Iftime a venit abia în etapa 21, ultima din anul 2023. Aceștia s-au impus, scor 2-0, pe terenul Oțelului. 

Valeriu Iftime a spus că nu vrea să vândă vreun jucător în această perioadă, singurul gând fiind salvarea de la retrogradare. Ba mai mult, acesta a spus că este gata să mărească bugetul salarial, în speranța îndeplinirii obiectivului.

„O să-i păstrez pe toți, și pe Dican, și pe Florescu și mai și aducem niște jucători. O să măresc puțin și salariile, tocmai ca să fac un efort teribil pentru a mă salva. M-am salvat, sunt bun. Nu m-am salvat, înseamnă că nu știu ce e cu fotbalul ăsta și am greșit foarte tare”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Citește și:

Oltenii au avut musafiri în stagiul din Turcia » De cine au fost spionați Bancu, Mitriţă și Ivan

„A fost un șoc pentru noi!” » Jucătorii lui U Cluj, despre evenimentul recent care i-a bulversat. Primele imagini din cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează