FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Jucătorul dorit de FCSB a semnat cu altă echipă din Superliga

Grigore Turda (stânga)
Foto: Imago Images
Grigore Turda (stânga) Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 17:11 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 18:34

Grigore Turda (26 de ani), fundașul central dorit în trecut de FCSB, a fost transferat de FC Voluntari de la FC Argeș. GSP a scris în premieră despre interesul ilfovenilor pentru căpitanul „vulturilor”.

Turda a fost disputat de U Cluj și FC Voluntari, iar ilfovenii au avut câștig de cauză în cursa pentru căpitanul lui FC Argeș. Turda a semnat cu Voluntari pe doi ani și jumătate.

Planul lui Becali funcționează doar la primul meci » Nu-i poate ieși ce și-a propus la FCSB
FCSB
Planul lui Becali funcționează doar la primul meci » Nu-i poate ieși ce și-a propus la FCSB

FC Voluntari l-a transferat pe Grigore Turda

„Bun venit, Grigore Turda! Cluburile FC Voluntari și FC Argeș au ajuns la un acord în privința transferului definitiv al jucătorului Grigore Turda. Grigore Turda, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani și jumătate cu formația noastră, este un fundaș central, în vârstă de 26 de ani. 

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Foresta Suceava, Armătura Zalău, Pandurii Târgu-Jiu și FC Argeș ,alături de formația piteșteană bifând peste 80 de prezențe în SuperLiga Romania! 

Grigore Turda va purta numărul 26 pe echipamentul nostru de joc”, a transmis FC Voluntari pe contul de Facebook al clubului.

Turda ar putea debuta la Voluntari pe 22 ianuarie, când ilfovenii au meci cu Oțelul Galați, în Superliga.

Jucătorul dorit de FCSB a semnat cu altă echipă din Superliga
Grigore Turda a semnat cu Voluntari/ foto: Facebook @FC Voluntari

Turda a fost dorit de Rapid, FCSB și Craiova

Turda a fost dorit de FCSB, Rapid, CSU Craiova și FC Voluntari, dar fundașul central a rămas la FC Argeș, din cauza pretențiilor financiare ridicate ale piteștenilor. Gigi Becali dezvăluia că i-a fost cerut un milion de euro pentru mutarea lui Turda la FCSB.

Grigore Turda a ajuns la FC Argeș în vara anului 2018, liber de contract, de la Pandurii Târgu Jiu. În cariera sa, a mai evoluat pentru formații precum CSM Sighet, Foresta Suceava și Armătura Zalău, înainte să semneze cu Pandurii, în 2017.

Citește și:

Laszlo Dioszegi, pus să aleagă între Ungaria și România în cazul unei confruntări directe: „Pe cine preferați, fiul sau fiica?!”
SEPSI
Laszlo Dioszegi, pus să aleagă între Ungaria și România în cazul unei confruntări directe: „Pe cine preferați, fiul sau fiica?!”
Gică Hagi a mai făcut un transfer! Farul l-a prezentat azi
FARUL
Gică Hagi a mai făcut un transfer! Farul l-a prezentat azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează