FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Gicu Grozav știe cum va putea reuși Radu Drăgușin la Spurs: „Mentalitatea. E ceva «wow»” + De ce a renunțat vedeta Petrolului la națională

Gicu Grozav știe cum va putea reuși Radu Drăgușin la Spurs
Gicu Grozav știe cum va putea reuși Radu Drăgușin la Spurs

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 22:46 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 23:01

Fost fotbalist în patru campionate din străinătate, Gicu Grozav, 33 de ani, este de părere că Radu Drăgușin poate izbândi la Londra și în Premier League. Vizavi de el însuși, vedeta Petrolului nu crede că mai poate intra în atenția lui Edward Iordănescu pentru Euro 2024

Subiectul ultimelor zile în fotbalul românesc a fost transferul, reușit, al lui Radu Drăgușin la Tottenham. Avem din nou un fotbalist la nivel de top, ca magnitudine a tranzacției. Microbiștii disecă mutarea și fac pronosticuri dacă internaționalul va reuși la Londra și în Premier League, mai ales că a refuzat Bayern Munchen, fotbaliștii români vorbesc de impactul transferului.

Radu Drăgușin, al doilea cel mai scump transfer al iernii în fotbalul mondial » Cine i-a luat fața
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin, al doilea cel mai scump transfer al iernii în fotbalul mondial » Cine i-a luat fața

Vedeta Petrolului, Gicu Grozav, a jucat în Belgia, Rusia, Turcia și Ungaria

Gicu Grozav, 33 de ani, a bifat patru campionate în carieră. A început, practic, la 19 ani la Standard Liege, belgienii achiziționându-l pentru 350.000 de euro. Au urmat U Cluj și Petrolul, apoi ”găzarii” l-au vândut în Cecenia, la clubul lui Kadîrov, Terek Groznîi, pentru 2,2 milioane euro. După Rusia a jucat pentru Dinamo București. Nu a reușit la echipa de suflet a copilăriei, în al doilea mandat acolo, a mers în Turcia la Karabukspor și Bursaspor.

După Turcia a continuat în Ungaria, la Kisvarda, Diosgyor și MTK Budapesta, înainte de a se întoarce la Petrolul în vara 2022.

8goluri în 54 de meciuri a adunat Grozav pentru Terek Groznîi, plus 3 assist-uri

Efectul Drăgușin în Premier League: ”Tinerii vor trage mai mult de ei”

Gicu Grozav este impresionat, și el, de transferul lui Radu Drăgușin.

”E ceva «wow» pentru România, pentru jucătorii români, m-am bucurat. Sper să joace, o să-l urmăresc, îi urez multă baftă. El nu a jucat în România... Probabil, are mentalitate bună să se impună în Anglia, cel mai tare campionat. Nu-l cunosc bine, dar văd în el un jucător de clasă.

E o motivație pentru tineri să tragă mai mult de ei, să spere la așa ceva”, a declarat Gicu Grozav din cantonamentul din Antalya al ”găzarilor”.

24de meciuri, 5 goluri și un assist are Grozav în actuala ediție pentru Petrolul

Discursul lui Gicu Grozav despre națională: ”Meritul e al lor, ei au întâietate”

Mijlocașul ofensiv al ploieștenilor a fost internațional al României. A prins selecții între 2012 și 2019. Ultima sa apariție sub tricolor a fost în meciul cu Malta (1-0), 18 minute jucate pe 8 septembrie 2019. De atunci, nimic. Dacă mulți fotbaliști români declară public, în interviurile din Antalya, că se gândesc la șansa lor de a prinde un loc în lotul de Euro 2024, Gicu este realist.

”Nu vreau să-mi pun un target! Meritul e al celor care au fost la națională, eu am dispărut de mult din anturajul echipei. Rămâne de văzut, dar meritul e al celor ce au obținut calificarea, ei au întâietate”, a comentat Grozav.

5goluri în 30 de selecții a înscris pentru echipa națională

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Petrolul a pierdut primul amical în Antalya » Reporterii GSP au fost prezenți la meci + Spion de la Dinamo pe margine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Van_Basten
Van_Basten  •  12 Ianuarie 2024, 00:04

Cum bine spunea regele Hagi: "Gicu Grozav e Gicu Grozav." Un baiat grozav.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează