FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”

Dani Iglesias +8   FOTO
Dani Iglesias

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 14:59 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 21:52

Dani Iglesias, decarul ”câinilor”, 28 de ani, este de părere că Dinamo poate evita o nouă retrogradare rușinoasă. A detaliat cum se simte pe teren după sosirea lui Zeljko Kopic, a scanat Liga 1 și dezvăluie ce jucători români ar putea juca în Spania

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

Dinamo încheie mâine, vineri, stagiul din Antalya, ultimul înaintea reluării campionatului. "Câinii" trebuie să continue remontada dacă vor să se salveze de la retrogradare. Roș-albii au realizat un singur transfer până acum, nord-macedoneanul Velkovski, care va avea minute în amicalul de mâine cu Charleroi (Belgia, I), de la ora 15:00, o oră mai devreme la București.

Atacantul român care a cucerit trofee cu trei echipe diferite, recomandat lui Dinamo! A ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană
DINAMO
Atacantul român care a cucerit trofee cu trei echipe diferite, recomandat lui Dinamo! A ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană

Zeljko Kopic a început să fie pus pe gânduri. Trebuie să rezolve cu talentul său și atitudinea jucătorilor

Momentan, e clar, Zeljko Kopic va trebui să se bazeze pe lotul cu care a realizat ultimele două victorii din 2023, 2-0 la Botoșani și 1-0 cu Voluntari. În ciuda optimismului pe care încă îl afișează, croatul este pus pe gânduri de faptul că Dinamo nu a realizat transferurile programate, cantitativ și calitativ.

Unul dintre fotbaliștii care au avut o altă față în mandatul său, comparativ cu ceea ce a fost înainte cu Ovidiu Burcă, este mijlocașul spaniol Dani Iglesias. Decarul echipei, fotbalist de 28 de ani. Ibericul a avut o mai mare libertate pe teren de la sosirea lui Kopic, iar acest lucru este sesizabil și de cei din tribună, și de staff, și de jucătorii din teren. El însuși afirmă că se simte mai bine.

Dani Iglesias despre metamorfoza personală: "La începutul sezonului nu am fost la nivelul meu, acum sunt bine, extraordinar"

În cantonamentul din Antalya, Dani Iglesias a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a explicat fanilor dinamoviști cum se simte în al doilea sezon la Dinamo și ce speranțe are vizavi de ceea ce va urma.

Optimist, încă, ibericul este de părere că "haita" se poate salva de la retrogradare. Crede în salvarea directă, în primul rând, dacă nu, după dubla de la baraj. Iată cele mai importante 5 idei ale decarului echipei, fotbalist ce poate schimba jocul lui Dinamo în sezonul de primăvară:

1. "Da, m-am simțit foarte bine la finalul sezonului, după un început dificil. N-a fost bine la început, știu și eu. Nu m-am simțit cum aș fi vrut. În ultimele două meciuri, am prestat chiar bine. Poate nu chiar atât de bine, dar la nivel de Superliga. Acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm, trebuie să continuăm"

2. "S-a simțit din plin diferența dintre cele două ligi. Nu neapărat ca tempo sau ritm, ci calitatea jucătorilor. Dacă oferi două șanse adversarului, el va înscrie cu siguranță"

3. (ce șanse aveți să evitați retrogradarea?) Nu știu ce șanse avem, în procente, dar eu sunt foarte încrezător că vom reuși și vom continua în Liga 1. Repet, avem încredere, avem calitate, dar trebuie să muncim din greu, să jucăm ca echipă și vom reuși"

4. "De ce să fie un miracol să ne salvăm? Nu cred. Va fi foarte greu. Vom vedea, dacă la baraj sau direct. Dacă nu se va putea direct, atunci la baraj, dar vom vedea"

5. "Nu știu dacă am mai multă libertate pe teren, dar e adevărat că am performat mai bine și mai bine cu Mister Kopic. Cu Ovidiu am o relație extraordinară, anul trecut mi-a dat multă încredere, la fel și-n acest sezon. Da, e adevărat ca la începutul sezonului nu am fost la nivelul meu, sunt de acord. Când noul antrenor a venit, m-am simțit foarte bine, extraordinar, din nou, sunt foarte fericit"

6goluri a marcat Dani Iglesias, toate în ediția de eșalon secund al lui Dinamo. Mai are 2 assist-uri în 51 de meciuri bifate, în total, pentru bucureșteni

Dani Iglesias consideră că Darius Olaru, dar și câțiva dinamoviști, pot evolua în Spania: "Am tot auzit asta cu mentalitatea"

Spaniolul a fost chestionat vizavi de cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit pe teren în Liga 1? "Cred că Olaru, de el mi-a plăcut cel mai mult. Da, are calitate. Românii au multă calitate.

Am tot auzit că din cauza mentalității, românii nu pot juca afară în cele mai bune ligi, însă cred că și Olaru, și alți români, au multă calitate. Ei arată aici că sunt deasupra nivelului, de ce să nu poată și afară?

Cred că și Dinamo are mulți jucători cu multă calitate, dar când ești în situația ca totul să meargă prost, atmosfera să nu fie în regulă, fiindcă am pierdut multe meciuri, atunci totul este sub nivel, totul este negru și "dark".

20de meciuri a adunat Dani Iglesias în primul său sezon de L1 cu Dinamo

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Doar așa! În ce condiții își poate asigura Dinamo serviciile lui Eduard Pap + O problemă internă în „haită”

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  12 Ianuarie 2024, 10:24

Sa ne salvam direct pare aproape imposibil, dar la baraj n-ar trebui sa avem probleme.

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2024, 23:42
Postat de iar_locul_doi pe 11 Ianuarie 2024, 23:07

bai tristule , tu alta treba nu ai ??? Tu nu stii ce sa faci cu viata ta ???

Trist esti tu si neamul tau.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  11 Ianuarie 2024, 23:07
Postat de istet10 pe 11 Ianuarie 2024, 18:04

Asta ar trebui sa invete sa socoteasca. Atunci afla de cate puncte are nevoie.

bai tristule , tu alta treba nu ai ??? Tu nu stii ce sa faci cu viata ta ???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează