FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

EXCLUSIV Prima reacție a lui Adrian Mutu după durerea pricinuită de moartea mamei: „Încerc să mă echilibrez”. Ce decizie a luat „Briliantul”: când revine în antrenorat

Adrian Mutu alături de mama sa, Rodica
Adrian Mutu alături de mama sa, Rodica

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 12:39 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 13:35

Adrian Mutu, 45 de ani, încearcă să-și revină după decesul mamei sale, Rodica. Moartea celei care i-a dat viață l-a bulversat pe antrenorul român care nu se grăbește să preia o echipă, după ce a fost concediat de Neftchi Baku.

Adrian Mutu tocmai a împlinit 45 de ani, este acasă alături de soție, Sandra, și de fiul său cel mic, Tiago, încercând să se recupereze după o perioadă neagră. Moartea mamei sale, Rodica, înainte de Crăciun, l-a lovit pe fostul căpitan al naționalei și lider al golgheterilor all-time, alături de Gică Hagi.

Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist
FOTBAL
Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist

Adrian Mutu despre durerea cauzată de moartea mamei sale: „Nu are cum să se șteargă”

După aceea, practic, a trecut în plan secund faptul că s-a despărțit de Neftchi Baku, echipă din Azerbaidjan, pe care a preluat-o după ce a plecat de la Rapid în vara anului trecut. Momentan, Adrian Mutu caută să-și revină afectiv după lovitura primită de Sărbători.

„Briliantul" a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre acest subiect sensibil: „Durerea e uriașă și rămâne, nu are cum să se șteargă. A fost o lună și jumătate foarte, foarte dificilă, mai ales de când a intrat în comă, lucrurile s-au înrăutățit și... Încerc să mă echilibrez, alături de cei dragi, încerc să las deoparte tot felul de chestii.

De o lună și ceva sunt un altfel de om... Repet, nu vreau să detaliez prea mult, mă gândesc doar cum să mă liniștesc, mulțumesc familiei că-mi este sprijin, aproape".

Adrian Mutu despre momentul când va reveni în antrenorat: „Din februarie încolo”

Liber de contract, Adrian Mutu nu pistonează să se întoarcă urgent în antrenorat. În ultimele săptămâni, s-a vorbit deschis de interesul pe care CFR Cluj (candidată la titlu) și Petrolul Ploiești (candidată la play-off) le-a arătat pentru a-și asigura serviciile lui.

A mai fost și un interes din străinătate, dar, momentan, "Briliantul" a transmis că încearcă să-și recapete pacea interioară.

"Din luna februarie încolo o să mă gândesc și la fotbal. În momentul ăsta, nu! Dar nu se știe niciodată ce poate să apară. Mă gândesc doar să mă liniștesc. Echipele angrenate în pregătirile de iarnă au antrenori, eu sunt cu ale mele, vom vedea ce va fi", a mai declarat Adrian.

Am citit despre rezultatul Rapidului cu Sabah (1-2). Echipa respectivă e pe locul 8 în Azerbaidjan. Eu ajunsesem cu Neftchi pe locul 3, la un punct de poziția secundă. Dacă nu mă egalau unii în minutul 97, eram pe doi. Campionatul azer e puternic, echilibrat, vedeți acum diferențele. Plus Qarabag, campioana, face spectacol și este în primăvara Europa League.

Adrian Mutu

VIDEO Damjan Djokovic mesaj pentru rapidiști: "Aici am vrut să fiu! N-am nicio relație cu Gigi Becali"

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna

Plecare de ultimă oră din cantonamentul Rapidului! Fotbalistul nu s-a recuperat după accidentare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează