Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 09:18 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 10:01

Rodica Mutu, mama fostului mare atacant al „naționalei”, Adrian Mutu, s-a stins la vârsta de 71 de ani. 

Laura, sora lui Adrian Mutu, a anunțat în acestă dimineață vestea dureroasă. 

„Drum lin către îngeri, mama! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit. Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. Te voi iubi mereu, mamă!”, a scris sora lui Adrian Mutu pe Facebook.

Rodica Mutu suferea de o boală gravă și era internată de mai multe zile în spital.

A murit mama lui Adrian Mutu. Rodica Mutu i-a fost mereu alături „Briliantului”

Adrian Mutu, în prezent antrenor la Neftchi Baku, a povestit recent despre cum l-a ajutat mama lui în carieră și cum i-a fost alături când la 19 ani pleca la Inter.

Veste dureroasă pentru Adrian Mutu » S-a stins mama „Briliantului”

„Mama venea foarte des. Când a venit, zice «Adi, ți-am adus ceva». Îmi aducea zacuscă și toate nebuniile. I-am zis «Hai, mamă, că te aștept la aeroport!». Între timp, când a băgat geanta la cală, s-a spart toată zacusca.

Eu eram în aeroport în Milano și așteptam geanta să vină. Simțeam așa un miros și zic «Mamă, asta e geanta ta!». Mirosea a zacuscă în tot aeroportul. Zic «Hai să o lăsăm aici». Îmi era rușine. Era plin de compatrioți și toți se uitau să vadă cine ia geanta cu zacuscă. Și n-a luat-o nimeni. «Haide, mamă, că mi-e rușine»”, a declarat Adi Mutu la GSP LIVE.

Și a continuat: „Mai am una cu mama. A venit să mă vadă la un meci cu Modena. Eu jucam la Parma. Mama era cu un prieten, Alin. Și el stătea în stânga ei, în prima repriză. În a doua repriză s-a dus în dreapta ei. Și mama nu a văzut. 

În minutul 50, când am dat gol, mama s-a întors și a vrut să facă o glumă cu Alin, să-i dea o palmă peste cap. Și l-a lovit pe italian. Se uită ăla... Ea era nedumerită. Și Alin zicea: «E mama lui Mutu, e mama lui Mutu»!”, a declarat fostul atacant.

„De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?!”

Veste dureroasă pentru Adrian Mutu » S-a stins mama „Briliantului”

În vara lui 2022, când Adrian Mutu a publicat o carte despre viața sa, mama lui i-a fost alături. Și a vorbit despre primi pași ai „Briliantului” în fotbal.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. «Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum», mi-a zis supărat.

N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal. Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu pentru Libertatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”