FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Gruia, fortăreaţă FCSB » Roș-albaștrii se simt ca acasă pe terenul lui CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2018 13:15

În ultimul deceniu, FCSB a pierdut un singur meci disputat la Cluj, indiferent că a jucat în calitate de oaspete sau ca gazde, în Europa League.

FCSB merge duminică la Cluj pentru derby-ul turului de sezon regulat. Teoretic, meciul e considerat în deplasare, însă statistica ultimului deceniu spune că roş-albaştrii se simt practic ca acasă atunci când evoluează pe arena CFR-ului.
În primul rând, dintre toate meciurile pe care FCSB le-a susţinut acolo împotriva grupării din Gruia, unul singur s-a terminat cu eşec pentru clubul lui Becali.

În toată această perioadă s-au disputat nu mai puţin de 14 partide, iar palmaresul e unul pozitiv: 4 victorii, 9 remize şi o singură înfrângere. Asta s-a întâmplat în noiembrie 2015, când CFR bătea 2-0 o trupă a FCSB pregătită la acea vreme de Mirel Rădoi.

Arena din Gruia nu i-a purtat noroc grupării bucureştene doar la meciurile cu CFR, ci şi atunci când actuala vicecampioană a României a mers la Cluj, din diverse motive, pentru a susţine jocuri considerate acasă. A evoluat acolo în Europa League, în 2011.

În preliminarii mai întâi, cu ŢSKA Sofia, partidă câştigată cu 2-0, apoi primul joc din faza grupelor, 0-0 cu Schalke 04. Gruia a fost gazdă pentru FCSB şi la un meci de Liga 1. În 2015, confruntarea cu FC Botoşani s-a disputat acolo, iar roş-albaştrii s-au impus clar, scor 5-3. 

06 07

Ieftin pentru galerii

CFR a pus de câteva zile în vânzare tichetele pentru derby-ul de duminică seara, programat la ora 21:00 şi transmis în direct de Digi, Telekom şi Look. Preţurile cele mai mici sunt pentru cele două galerii.

Un tichet costă 25 de lei, valabil pentru peluză, acolo unde vor fi amplasaţi fanii roş-albaştrilor, dar şi într-un sector de la tribuna I, unde vor sta ultraşii CFR-ului. În rest, preţurile variază între 35 şi 100 de lei. Organizatorii estimează o asistenţă de minimum 10.000 de spectatori. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu FCSB de duminică, ora 21:00, din etapa a 8-a din Liga 1.

Citește și: Omul pe care doar Becali l-a vrut la FCSB i-a cucerit pe steliști: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că ne poate ajuta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
luisharcsa
luisharcsa  •  14 Septembrie 2018, 20:06

CFR-ul are probleme mari.Accidentati,Culio,Deac,Hoban,Djokovici,Mailat si partial Omrani.Sa vedem cum va face Conceicao echipa.Sper sa castigam.Ar readuce linistea si increderea la CFR ,o victorie cu m-ioa-rele

mosvasile
mosvasile  •  13 Septembrie 2018, 17:22

Chiar ca fortareata,daca au scos numai egaluri!Si de fiecare data au fost condusi!

martipan1
martipan1  •  13 Septembrie 2018, 15:19

mda si pariu ca arbitru va fi din *** ca doar Fesnic e din Cluj si nu poate arbitra:(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează