FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul pe care doar Becali l-a vrut la FCSB i-a cucerit pe steliști: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că ne poate ajuta"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 09:31

FCSB l-a adus în vară de la FC Botoșani pe OIimpiu Moruțan, tânăr jucător de doar 19 ani, în schimbul a 700.000 de euro, însă din spusele lui Mihai Stoica doar Gigi Becali a avut încredere în fotbalist.

"Nici eu, nici Dică nu am crezut că ne poate ajuta! Gigi (n.r. - Gigi Becali) a fost cel care a insistat cu Moruțan. El e o surpriză enormă pentru noi. A venit după o perioadă în care la Botoșani, în a doua parte a sezonului trecut, nu a făcut niciun joc de care să ne amintim.

A venit la Steaua și joacă de parcă evoluează la noi de o viață. S-a integrat. Este un copil foarte inteligent care s-a integrat perfect. E un copil comunicativ, dulce. Noi am rămas uimiți. Nu am crezut niciodată. Are deja 3 goluri marcate la noi, intră și joacă foarte bine", a declarat directorul sportiv de la FCSB la TV Digi Sport.

"Când l-am luat eu pe Moruțan nu l-a vrut nimeni. M-am certat cu ei (nr. Nicolae Dică și Mihai Stoica) și acum îmi zice Meme că e bombă. Nu că e tânăr, dar are experiență de vârstnic" Gigi Becali

900.000 €e cota lui Moruțan pe transfermarkt, iar clauza de reziliere de la FCSB e de 70 de milioane de euro

12 meciuri, 3 goluri și două pase decisive are Moruțan la FCSB în toate competițiile acestui sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
hitman222
hitman222  •  13 Septembrie 2018, 13:33

Stelisti la clona fcsb? Multa prostie zace in capul vostrru.

observator_federal
observator_federal  •  13 Septembrie 2018, 12:09

ȘI încă nu este redată integral declarația lui Meme - s-or fi jenat și cei de la GSP de tupeul lui... Ce mai zicea Meme despre motivele pentru care s-a opus aducerii lui Moruțan (de parcă putea? se bagă singur în seamă Meme, Gigi pare a se fi convins că este înconjurat de incapabili): ”Eu cred că pentru niciun jucator din România nu se poate plăti o sumă peste 500.000 de euro. Si de aceea au fost discuții peste discuții”. Băi, ăștia de la echipa fără identitate se cred mari șmecheri, ar vrea să ia pe nimic fotbaliștii altor echipe și să-i vândă pe sume colosale ... Nu de ”inteligență” dau ei dovadă ci de lipsa celui mai elementar respect pentru competiție, pentru munca altora (pentru muncă în general) și de incapacitatea de a respecta normele minimei decențe și a bunului simț. Bine, poate nici nu ar trebui să avem pretenții de la aceste persoane, aici nefiind vorba despre steliști - cum insinuează GSP - ci despre infractori cu stagii de reeducare scurtate în mod fraudulos...

thirteen
thirteen  •  13 Septembrie 2018, 12:02
Postat de fcsbnuesteaua pe 13 Septembrie 2018, 10:32

Domnilor de la GSP de ce nu puneti o sigla ( marcă ) cu FCSB ??? Avem multe persoane care tin cu FCSB ...iar altii cu Steaua ......Sunteti platiti sa nu faceti acest lucru ???

Du-te ba cu cercu.Talpanist clonist...Clona voastra o sa moara in L4 si nu o sa joace never in L1...de asta muriti de ciuda..:)) sunteti si de ras si de plans.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează