FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

VIDEO EXCLUSIV Val de acuzații din Liga 1 la adresa lui Victor Ponta: „Dacă rămânea, mă călcau cu tancurile! Nu mai auzeați de mine. Iohannis a fost salvarea mea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 15:50 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 16:00

În această dimineață, în direct la GSP LIVE, Adrian Mititelu a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Victor Ponta, fostul premier al României.

Patronul de la FCU Craiova susține că Victor Ponta a contribuit la problemele pe care le-a avut în oraș, după ce formația lui a fost dezafiliată în 2011 și că fostul premier i-ar fi cerut primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, să îl abandoneze și să demareze în 2013 proiectul actualei CS Universitatea, echipă înscrisă direct în Liga 2.

VIDEO Adrian Mititelu l-a atacat pe Victor Ponta: „El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze!”

„Salvarea mea a fost faptul că domnul Iohannis a câștigat alegerile (n.r. în 2014). Dacă rămânea Victor Ponta, la ora asta nu cred că mai auzeați de mine. Cine știe pe unde eram. Nu mai puteam rămâne, nu mai aveam nicio șansă. Mă călcau cu tancurile, treceau cu șenilele peste mine

Faptul că Ponta a pierdut alegerile a fost salvarea vieții mele. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea. El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze și să accepte noul proiect. Vă spun în premieră. Sunt 99% sigur de asta!

George Maior, fostul șef al SRI, s-a implicat în achitarea lui Sandu și Dragomir și distrugerea lui Mititelu. Ei au fost achitați datorită intervenției lui Ponta și Maior. 

În plus, la acea vreme, Iorgulescu era anchetat de DIICOT într-un dosar adevărat. Dar Ponta l-a spălat și l-a pus șef la LPF. I-au dat achitare”, a spus Adrian Mititelu la GSP LIVE.

În 2014, Victor Ponta a candidat la prezidențiale din partea PSD. El a pierdut alegerile în fața lui Klaus Iohannis, candidatul PNL.

Citește și: 

Mititelu l-a ofertat pe Reghecampf, după ce Rotaru l-a dat afară: „Mai bea și el o zi sau două, dar și băut e mai bun decât toți la un loc!”
FCU CRAIOVA
Mititelu l-a ofertat pe Reghecampf, după ce Rotaru l-a dat afară: „Mai bea și el o zi sau două, dar și băut e mai bun decât toți la un loc!”
Adrian Mititelu, primele dezvăluiri din penitenciar: „Cumplit! Într-o celulă de 3x3, toți țipau, urlau” » Cu ce se ocupa după gratii
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, primele dezvăluiri din penitenciar: „Cumplit! Într-o celulă de 3x3, toți țipau, urlau” » Cu ce se ocupa după gratii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  10 August 2022, 23:20

Mititelu pare ca are chef de vorbit, mai ales dupa perioada de abstinenta impusa de justitie !! Traieste cu impresia ca toata lumea are ceva cu el, pentru ca in sinea lui se considera un personaj important. Mai lipseste sa ne spuna ca si Putin a pus ochii pe el ca tacamul sa fie complect !!

rottwailer
rottwailer  •  10 August 2022, 17:28

Domnul Mititelu! Îl găsiți pe Ponta la Golf! Mergeți pana la Alba pe teren la Theodora și îl puteți alerga cât vreți pe acolo. Luați și o crosă de golf, poate va trebuie…

DON_JOSE
DON_JOSE  •  10 August 2022, 17:15

Ce gandire de brutar! Auzi la el: "i-a spus Ponta Olgutei sa-l abandoneze..." Pai, ce măi atoatestiutorule, Vasileasca era femeia ta, ca sa te abandoneze? Mai lasa-ne cu circul tau ieftin.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează