FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Asta personalitate! Cine e "Minerul" din Liga 1 care s-a duelat cu Maicon, fan Ronaldo și care a fost făcut pachet de Pădureț

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 14:42

Dacian Varga (34 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul internațional a fost supus unui tir de întrebări.

 

 

Poreclă: Minerul

Primul idol din copilăre: Brazilianul Ronaldo

Primul meci la seniori: "Era 4-0 în Liga a 2-a, la Sportul, antrenor era Dan Petrescu. Mi-a zis să intru. Am primit o pasă de la Pădureț, am tras la poartă și am dat gol. Pădurețu mi-a tras niște înjurături că nu i-am pasat".

Cel mai greu adversar din carieră: " Maicon, într-un meci Inter - Vaslui. Mi s-a părut cel mai forțos. Juca relaxat, pentru el era totul o distracție".

Vezi toate răspunsurile lui Varga în clipul video de mai sus.

 VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire incredibilă din Liga 1: patronul care "e mai rău decât Becali, face schimbări, echipă, tot"

GSP LIVE // VIDEO Bataie în curtea FRF » Detalii picante: "Nu ne-a despărțit nimeni, din contră"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
smdb
smdb  •  26 Noiembrie 2018, 15:32

Scarbaos personaj stucan asta... Bleah... Imi vine sa vomit....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează