FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Selecționerul sub comanda căruia Cosmin Achim a debutat în naționala de tineret: „Nu știu dacă e lipsă de valoare sau dacă a greșit intenționat ” + „Am prins un jucător ieșind din casa de pariuri”

Cosmin Achim // FOTO: Imago
Cosmin Achim // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 10:21 / Actualizat marti, 07 martie 2023 11:53

În direct la GSP LIVE, Cristi Dulca, selecționerul naționalei României de fotbal feminin, a vorbit despre situația în care se află fundașul central Cosmin Achim (27 de ani).

  • Orange Sport a informat că fosta prietenă a lui Cosmin Achim a trimis mail-uri către Ligă și Federație, care conțineau capturi de pe telefonul fundașului central și conversații cu membrii unui clan interlop, dezvăluind jocuri la pariuri și sume pariate - în jur de 8.000 de lei pe anumite bilete.
  • Petrolul, echipa la care Achim evolua din această iarnă, susține că i-a reziliat contractul lui Achim la cererea jucătorului.

Antrenorul Cristi Dulca, care a recunoscut că a avut o dependență de jocurile de noroc și sub comanda căruia Cosmin Achim a debutat în naționala de tineret, în octombrie 2015, a vorbit despre situația fostului jucător de la FC Voluntari sau Petrolul.

Cosmin Achim, prima declarație în scandalul legat de pariuri: „Cum să mă retrag din fotbal?”
PARIURI
Cosmin Achim, prima declarație în scandalul legat de pariuri: „Cum să mă retrag din fotbal?”

VIDEO Reacția lui Cristi Dulca în cazul Cosmin Achim: „Nu știu dacă greșea intenționat sau din lipsă de valoare”

„Am citit despre el... Nu pot să mă gândesc la anumite lucruri. Niciun antrenor nu se gândește la așa ceva, că ar paria. Nu-ți poți da seama dacă un jucător va face sau nu ceva.

Până nu se dovedește că e vinovat... Dar au fost atât de multe greșeli făcute. Nu știu dacă e lipsă de valoare sau dacă o face intenționat.

Eu nu am jucat niciodată la pariuri. Chiar aveam ședințe cu jucătorii și le spuneam să nu cadă în patima jocurilor de noroc. Eu am trecut prin asta și știam ce înseamnă să joci la cazino, să bagi bani în chestii de genul.

Au fost și vor mai fi astfel de cazuri. Nu sunt în regulă. Mereu am fost împotriva. În primul rând, ești împotriva colegilor tăi. Ai beneficii contra colegilor tăi. Ei lucrează și au obiective și tu ce faci? Îi trădezi”, a spus Dulca la GSP LIVE.

Jucător de la Gaz Metan Mediaș, prins când ieșea din casa de pariuri

Ulterior, Dulca a povestit că a prins jucător de la Gaz Metan Mediaș, echipă pe care o antrena la acea vreme, ieșind dintr-o casă de pariuri. Acesta nu a dat numele fotbalistului, precizând doar că „s-a retras din fotbal”. 

„Când eram antrenor la Gaz Metan făceam ședințe cu jucătorii și le spuneam despre pariuri. 

La un moment dat, mă plimbam prin Mediaș și m-am întâlnit cu un jucător care tocmai ieșea dintr-o casă de pariuri. I-am cerut să-mi arate biletul. Nu pariase pe meciuri de fotbal, el paria pe cai. Ca să vedeți cum sunt. Din lipsă de altceva, fac lucruri care îi costă în viitor”, a adăugat Dulca.

Cine e Cosmin Achim:

  • originar din Drăgănești-Olt;
  • format de Școala de Fotbal Gică Popescu;
  • a ajuns la Academia Hagi în 2013;
  • a jucat pentru FC Voluntari în intervalul 2014-2023 (cu o pauză în 2018, când a fost împrumutat la la Energeticianul Târgu Jiu);
  • în 2017, a făcut parte din echipa Voluntariului care câștiga Cupa și Supercupa României;
  • din această iarnă evolua pentru Petrolul.

Citește și: 

Cele 9 meciuri pe care Cosmin Achim ar fi pariat au un tipar clar: el pe teren, două goluri marcate de adversari după pauză!

Fostul antrenor al lui Cosmin Achim, fotbalist dat afară din Liga 1 și anchetat pentru pariuri, condamnă gestul jucătorului: „Trebuie să plătească pentru tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează