FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO / EXCLUSIV Campion cu Rapid, verdict franc: „Ei sunt vinovați!”

Cristiano Bergodi și jucătorii Rapidului, dezamăgiți după 1-4 cu CFR Cluj
Cristiano Bergodi și jucătorii Rapidului, dezamăgiți după 1-4 cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 08 aprilie 2024 15:25 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 15:49

Cristi Dulca, fost fotbalist campion cu Rapid în 1999, a comentat la GSP LIVE situația giuleștenilor, care n-au acumulat niciun punct în primele 3 runde din play-off.

Deși a terminat sezonul regulat pe cai mari, 4-0 cu FCSB, Rapid e o enigmă în play-off. Are trei înfrângeri în trei etape și e la 13 puncte distanță de liderul FCSB.

Detali din culise: Dan Petrescu a început deja treaba la CFR! » Primele decizii ale „Bursucului”
CFR CLUJ
Detali din culise: Dan Petrescu a început deja treaba la CFR! » Primele decizii ale „Bursucului”

Cristi Dulca, ultima dată selecționerul naționalei de fotbal feminin, e de părere că jucătorii lui Cristiano Bergodi au cea mai mare parte de vină.

VIDEO. Cristi Dulca a făcut la GSP LIVE radiografia Rapidului

„Nu mă așteptam să piardă atâtea puncte în play-off. După meciul cu FCSB, credeam că o va învinge pe Farul. Nu știu ce se întâmplă acolo. Ca jucător, am prins meciuri în care pierdeam cu Steaua și nu ieșeam câteva ore din vestiar. Nu știu ce se întâmplă, nu îmi explic. Cred că o mare vină o au jucătorii. Parcă acum jucătorii nu au foame de trofee. Noi aveam...

Eu am încredere în Bergodi. Îl văd un antrenor foarte bun. Sigur că antrenorul e de vină când echipa nu merge, dar eu m-aș uita la jucători. Au făcut greșeli personale impardonabile. Și nu poate fi vina antrenorului. Au fost pase greșite, greșeli de poziționare... Și după cum zicea și conducerea, sunt jucători mulțumiți de statutul pe care-l au, e bine, e călduț la Rapid. Trebuie să ai foame de trofee!”, a spus Cristi Dulca, 51 de ani, la GSP LIVE.

Rapid ar trebuie să lucreze mai mult în apărare. Acolo nu funcționează lucrurile cum trebuie, nu sunt OK. În atac și la mijloc e bine. Dar în apărare sunt probleme...

- Cristi Dulca

Dan Șucu îl păstrează pe Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi rămâne pentru moment antrenorul Rapidului, a anunțat Dan Șucu, acționarul principal al clubului.

„Deocamdată nu pot să dau vina doar pe Cristiano Bergodi. Mi se pare că unii jucători se simt prea confortabil cu situația pe care o au la echipă, sunt prea relaxați, prea deconectați. O să discute președintele cu ei și sper să înțeleagă că nu e acceptabil așa ceva la Rapid. Cel mai probabil o să treacă pe banca de rezerve cu această atitudine.

Eu n-am pretenția că mă pricep la fotbal și chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Dar în acest moment nu luăm în calcul schimbarea antrenorului, pentru că nu mi se pare că acolo ar fi problema, ci la jucători”, a transmis Șucu pentru GSP.ro.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Citește mai multe știri din Superligă:

Decizia lui Petev de la meciul cu FCSB, contestată din interior: „Nu am înțeles”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Decizia lui Petev de la meciul cu FCSB, contestată din interior: „Nu am înțeles”
Laszlo Balint a fost prezentat oficial la clubul din Superligă: „Înțelegerea se întinde până la finalul sezonului 2024/2025”
NUMIRE
Laszlo Balint a fost prezentat oficial la clubul din Superligă: „Înțelegerea se întinde până la finalul sezonului 2024/2025”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
nautilus
nautilus  •  09 Aprilie 2024, 00:25

Dnu Șucu estr bine intenționat și în ciuda acestor insuccese a pus și pune Rapidul pe un drum bun, profesionist, occidental, așa cum ar trebui să fie toate echipele din prima divizie și nu numai! Din păcate sau din fericire, nu are parșivenia și falsitatea ciobanului interlop și fariseu și mai face o mare greșeală având discuții prea permisibile cu unii dintre așa zișii lideri de galerie!!! Ar trebui să țină cont de ce a pățit Copos, care a fost jignit și gonit de la echipă de personaje precum "corsicanu".....despre care s-au auzit zvonuri că are mari glume cu gigică ciobanul?!? Uni zic că "corsicanu" chiar primește des 'produse lactate" de la becali să strice atmosfera la Rapid?!? Or fi doar zvonuri sau adevăruri.....dar este curios cum după ce Rapidul a umilit fîcîsîbî.ul, bociu și alți lideri au fost arestați, nicolae dosar penal, și din neant apare "corsicanu"........deci mare atenție Dnu Șucu, mai ușor cu bekali și marionetele lui!!!

tororosso
tororosso  •  08 Aprilie 2024, 15:20

90 % vina o poartă jucătorii . Li sau pus coarne (Șucu & Nico) ca fiind super staruri pe salarii bune . Se uită un lucru și anume au 2 ani de L1 și speră a fi un club cu pretenții cu mulți jucători veniți/plecați non stop. Șucu vrea... dar atât se poate deocamdată .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează