FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Încă una cu George Copos » Ce i-a făcut lui Alex Ioniță I: „Vă rog eu frumos, sunt golgeterul echipei”

George Copos
George Copos

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2019 10:43

Alexandru Ioniță I (30 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută la Rapid.

 

 

Eram golgeterul echipei și aveam un salariu de 300 de euro, dar nu te făcea nimeni să te simți mai prejos. Aveau mașini scumpe, dar și eu veneam la antrenament cu Ovidiu Herea cu mașina”, a spus Alexandru Ioniță, la GSP LIVE.

După ce a semnat cu FC Koln (Germania), atacantul a mai stat șase luni la Rapid, perioadă în care și-a făcut curaj să ceară o mărire de salariu.

„M-am dus la domnul George Copos și îi zic «Vă rog eu frumos, sunt golgeterul echipei, puteți să îmi măriți și mie salariul?». Mi l-a făcut 2.000 de euro, dar ultimele două salarii nu mi le-a mai dat. I-am zis «Haide nea George că plec și eu în Germania». Mi-a zis «Hai mă că acum te duci la ăia. Mie nici nu mi-au intrat banii de la ei»”, a povestit Alexandru Ioniță. 

Alexandru Ioniță I a jucat la Rapid în trei rânduri: 2006-2008, 2009-2010 și 2012-2013. La FC Koln a fost în perioada 2010-2012, dar o accidentare serioasă l-a împiedicat să se impună, bifând doar 7 meciuri în Bundesliga. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE / Alex Ioniță I așteaptă ofertă de la Rapid: „Nu ai cum să refuzi pe cineva care te-a crescut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
112914666315881
Gargantua Egor  •  07 August 2019, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

octavianus
octavianus  •  07 August 2019, 11:40

O singura intrebare, cand se recupereaza prejudiciul facut de Copos atat clubului Rapid cat si statului roman ? Ma refer la bani pentru ca prejudicul moral facut rapidului nu-l va putea repara nimeni niciodata, sincer daca as fi in conducerea clubului i-as interzice intrarea pe stadion. VA ROG SA NU MA LUATI CU CE PERFORMANTE A AVUT RAPIDUL PE VREMEA LUI....... ETC. Este un infractor care a facut bani si imagine pe seama acestui club legenadar, atat si nimic mai mult. FZR si Doamne ajuta !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close