FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Daniel Pancu, după ce fanii Rapidului au cântat „Viața mea o împart alături de Voluntari”: „Nu ar trebui să mai fie presiune pe jucători”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 11:16 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 13:59

Daniel Pancu, un nume important din istoria Rapidului, a vorbit despre gestul fanilor giuleșteni din meciul cu FC Voluntari, 1-2.

La 0-2, pe final, galeria Rapidului a protestat ironic la adresa jucătorilor lui Bergodi. Și au început să cânte celebrele versuri ale celor de la FC Voluntari, „Viața mea o împart alături de Voluntari”.

Stupoare în studio: „Mă comparați cu unii de care n-am auzit! Eu sunt un zero?!” » Radu Naum a rămas blocat: „Serios? Asta e răutate!”
SCANDAL
Stupoare în studio: „Mă comparați cu unii de care n-am auzit! Eu sunt un zero?!” » Radu Naum a rămas blocat: „Serios? Asta e răutate!”

VIDEO Ce spune Daniel Pancu despre gestul fanilor rapidiști: „Sunt mai civilizați ca niciodată”

Întrebat la GSP LIVE despre reacția fanilor, Daniel Pancu spune că astfel de gesturi ar trebuie să fie benefice pentru jucători, pentru că ultrașii nu pun presiune pe ei, în ciuda rezultatelor slabe.

„Mi-aș fi dorit să prind și eu momente din astea grele (n.r. - ironic), ca singurele lucruri să fie niște ironii. Suporterii acum sunt foarte educați, civilizați, docili. Nu ar trebui să fie presiune acum pe jucători.

Lucrurile astea nu se întâmplau înainte. La astfel de evoluții nu erau ironii din tribună. În niciun caz. Indiferent de cine juca. Mă surprinde puțin. Bine, lucrurile sunt normale.

 Acum nu ar trebuie să fie presiune pe jucători. «Noi nu venim pentru rezultate, venim să încurajăm echipa. Nu mai contestăm pe nimeni». E un lucru extraordinar. Fanii au cântat tot timpul și au încurajat echipa.

Nu ar trebui să mai fie presiune pe jucători. Nu ar trebui să-ți mai fie frică. Asta se întâmpla înainte. Când începeau înainte să conteste... Noi am trăit momente grele. Pe mine mă înjurau doi la încălzire... Dădusem gol cu Dinamo, iar la trei zile jucam cu Foresta. Și la încălzire mă înjurau... Avem 2-3 ani la Rapid și tot îmi era greu să înțeleg situația. 

La un alt joc, eu eram accidentat, și am intrat în vestiar. Echipa venea după o înfrângere. Și un jucător care abia venise, un jucător bun, și zice «Dar ce am făcut de mă înjură?». Acum jucătorii nu ar trebui să mai aibă vreun stres. Suporterii se comportă mai civilizat ca niciodată”, a spus Daniel Pancu la GSP LIVE.

E o distanță atât de mică față de primul loc, încât lucrurile se pot schimba. Eu cred că perioada asta o ajută pe Rapid să-și dea seama de valoarea lotului, că despre primii 11 sau 14 se știe deja. Rapid e un club special, e un club greu. Am văzut jucători din provincie, care uită fotbalul la Rapid. E o presiune mare.

- Daniel Pancu

VIDEO Fanii Rapidului au cântat ironic „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Citește și: 

„Sunt bezmetici toți!” » Rică Răducanu, dezolat de Rapid: „Toată banda dreaptă varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare”

Rapid a anunțat unde va desfășura cantonamentul de iarnă » 3 amicale în 10 zile pentru elevii lui Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Decembrie 2023, 18:53

Eu din ce am auzit strigau "Viata mea o impart alaturi de FERENTARI". Uitandu-ma la baietii din primele randuri, sunt chiar convins c-am auzit bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează