FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Ăsta a fost meci? Sunt bezmetici toți!” » Rică Răducanu, dezolat de Rapid: „Toată banda dreaptă varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare”

Rapid - FC Voluntari / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Rapid - FC Voluntari / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 13:22 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 13:57

Legenda Rapidului, Rică Raducanu (77 ani), face haz de necaz, ca și galeria, după ultimele rezultate ale echipei favorite. 

S-a uitat la meciul cu Voluntari, 1-2, la televizor, ba chiar a stat și la reacții, "să văd și eu cine apare de la noi, ce explicații dau pentru ce se întâmplă cu echipa".

„Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae” » Ionel Ganea vede o problemă gravă la Rapid: „Nu e posibil să facă asta”
Rapid
„Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae” » Ionel Ganea vede o problemă gravă la Rapid: „Nu e posibil să facă asta”

Rică Răducanu despre Rapid: „Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei”

Pare împăcat cu sinusoidele Rapidului din acest sezon: 

„M-am uitat, dar ce, ăsta a fost meci?! Asta e valoarea, adică lipsa de valoare. Papeau, care la început nu-mi prea plăcea, acum a fost cel mai bun, s-a zbătut, a încercat de toate. Dar cu cine, cu înaintașii ăia?! Păi, ăia nu jucau nici pe vremea mea la Rapid, că noi aveam atacanți buni. 

Dacă aveau valoare jucau prin altă parte. Dar e foamea mare, au venit aici. Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei, parcă abia s-au întâlnit. 

Toată banda dreaptă a fost varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare. Dar la cine să centrezi, că nu e nimeni acolo! Asta e, nu ai material, tată! Ce să facă și Bergodi? Eu zic că n-ar trebui să fie demis

Oricum, și ceilalți sunt jos, se tot încurcă, ăsta e nivelul în general. Dar uite, tot suntem sus, și după atâtea meciuri proaste. Ăsta e norocul nostru. Nu știu cât o să ne țină".

„Ăsta a fost meci? Sunt bezmetici toți!” » Rică Răducanu, dezolat de Rapid: „Toată banda dreaptă varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare”
Rică Răducanu

Avertisment pentru Rapid: „O să se golească și stadionul”

Fostul portar a observat și că la meciul cu Voluntari n-a mai fost stadionul plin. Și avertizează că „așa e când nu ai rezultate și nici jocul nu merge. Dacă joci prost și câștigi, hai că lumea mai uită. Dar noi nu avem nimic. Și uite că se vede, mâine-poimâine nu o mai vină nimeni Și dacă nu cântă galeria, e greu în Giulești".

Mai crede totuși că echipa se poate regăsi și poate prinde un loc pe podium, dar cu condiția ca „jucătorii să înțeleagă unde sunt, să pună și suflet la echipa asta, nu să se gândească doar la bani. Că dacă nu termină nici în primele trei, e belea mare! 

Trebuie să stea cineva cu gura pe ei. Dar văd că nici Săpunaru nu mai zice nimic. Și Moldovan, un portar foarte bun, util, ar trebui să strige tot timpul la apărare, să-i țină mai în priză. Eu așa făceam, chiar dacă mă mai înjurau. Și eu aveam fundași, nu glumă".

Rapid nu-și revine / foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - FC Voluntari / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Rapid - FC Voluntari / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Rapid - FC Voluntari / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
+21 FOTO

„Ce să mai facă și galeria, cât să mai îndure?!”

Obișnuit cu reacțiile dure sau inedite ale galeriei Rapidului, Rică Răducanu a comentat amuzat: 

„Au fost super ăia cu imnul lui Voluntari. Păi, ce să facă și ei, cât să mai îndure? Au dat cu bombe, au mai înjurat. Cred că mesajul cu imnul adversarilor i-a durut mai mult pe jucători decât toate. Să simtă și ei că oamenilor nu le convine ce văd. Cum ar fi fără galerie? 

Eu când am plecat de la Rapid la Sportul nici nu-mi mai venea să joc, să mai fac vreo fiță. Stăteam așa, fără niciun chef, în poartă, că nu cânta nimeni".

Rapid - FC Voluntari 1-2 / Cristiano Bergodi, conferință de presă la finalul partidei: „Nu merit să mi ceară demisia”

Citește și alte articole despre Rapid:

Alarmant! Capitolul la care Rapid suferă cel mai mult în acest sezon: Bergodi&Co. au dezamăgit crunt!

VIDEO Daniel Niculae și Victor Angelescu, în vestiar după Rapid - FC Voluntari » Ce le-au transmis șefii giuleștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  10 Decembrie 2023, 16:45

Rapid juca mult mai bine cu Mutu,acasa erau o forta si puneau presiune pe adversari....Rapid a gresit enorm ca s-a bucurat la 2 mil euro pt Duganzik care era un fotbalist cheie al echipei alaturi de Sapunaru si Moldovan....mai au si centenarul,Duganzik trebuiatinut neaparat pana in vara,aveau nevoie de 2 atacanti buni....Rahmani s-a accidentat....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează