FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae” » Ionel Ganea vede o problemă gravă la Rapid: „Nu e posibil să facă asta”

Ionel Ganea critică strategia formării lotului de la Rapid pentru acest sezon.
Ionel Ganea critică strategia formării lotului de la Rapid pentru acest sezon.

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 12:09 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 13:00

Fost internațional și golgheter al Rapidului, Ionel Ganea (50 ani) crede că „principala problemă a giuleștenilor este că primesc prea multe goluri. Nu e posibil să iei trei cu U Cluj și două cu Voluntari. Aici nu e vorba numai despre apărare, ci și despre stilul echipei. Știu, mai ales în Giulești te trage publicul să ataci, dar trebuie și puțin pragmatism. Păi, dacă conduci cu 2-0 pe U Cluj, te regrupezi puțin, închizi un pic jocul, să-ți asiguri punctele". 

După care a continuat: „Eu zic că nu e cazul schimbării antrenorului. Dar acum cred că Bergodi aici trebuie să lucreze în ultimele două etape de anul ăsta, să oprească cumva căderea asta, cu un joc mai așezat. 

Jucătorii ăștia sunt, alții nu ai până în vacanța de iarnă. Iar Rapid are nevoie să mai ia puncte, să nu riște ieșirea din zona play-off. Din iarnă e altceva, mai aduci fotbaliști, lucrezi altfel. Acum trebuie lucrat mai mult la partea defensivă".

Un japonez a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 700 de milioane de dolari!
SALARIU
Un japonez a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 700 de milioane de dolari!

Ionel Ganea despre Rapid: „Echipa nu trebuie să mai joace la disperare”

În ultimele 5 partide din toate competițiile, Rapid a înregistrat trei remize albe și două înfrângeri, coborând de pe locul 3 pe 4, în afara obiectivului anunțat de conducere. Echipa a marcat 3 goluri și a primit 5.

„Ganezu" a sesizat și problemele din atac: 

„Când anunți obiective de genul locurile 1-3 și lupta la titlu, câștigarea Cupei, îți faci un lot în consecință. Nu poți să stai doar într-un atacant adevărat și un mijlocaș ofensiv. Uite, s-au accidentat Rrahmani și Petrila și se vede. Aici trebuie să răspundă cei care iau decizii, președintele Daniel Niculae, antrenorul Cristiano Bergodi. El a cerut jucători, dar lucrează cu ce i s-a adus. 

Au luat la număr, dar Rapid are nevoie de calitate, de fotbaliști care să intre în teren și să dea randament, pentru ca echipa să poată lupta pentru obiectivele astea. Să fi adus atacanți care să marcheze, nu doar cu numele. Nu se poate cu Tsoumou și cu Soni. Păi, Tsoumou, după cum se mișcă, zici că-i de-o dată cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae. 

Știu, în acte or fi ei mai tineri, dar după cum joacă, așa mi se pare. Nemec, de exemplu, e peste amândoi. E nevoie de cel puțin un atacant de clasă, de un marcator. 

Echipa are nevoie de puncte, trebuie să se regrupeze, nu să joace la disperare să câștige, măcar până în pauza de iarnă. Mai ales că au două meciuri grele în deplasare, cu Petrolul și cu Farul".

Galeria Rapidului rămâne lângă echipă

La 2-0 pentru Voluntari, galeria Rapidului a reacționat senzațional. La inițiativa liderului Liviu Ungurean a început să cânte imnul adversarilor, „Viața mea o împart alături de Voluntari". A fost o ironie la adresa jucătorilor giuleșteni, pentru prestațiile și rezultatele din ultimul timp. 

Surse din galerie au dezvăluit că „s-a cântat asta fiindcă Gică, liderul galeriei de la Voluntari, e de fapt tot rapidist. Trebuia să le atragem cumva atenția că nu ne place ce vedem, că mulți n-au ce căuta la Rapid". Chiar dacă sunt supărați și dezamăgiți, fanii vor rămâne alături de echipă și vor merge la meciurile cu Petrolul și cu Farul, ultimele din acest an.

Rapidului e cea mai frumoasă din țară. A fost mereu alături de echipă. Era normal să reacționeze, a făcut-o chiar foarte fain cu imnul celor de la Voluntari. În alte vremuri era mult mai rău. Când n-ai rezultate, e normal să suporți și consecințele.

- Ionel Ganea, fost atacant Rapid

Citește și alte știri despre Rapid:

Alarmant! Capitolul la care Rapid suferă cel mai mult în acest sezon: Bergodi&Co. au dezamăgit crunt!

„Cu tot respectul, dar nu avem atacanți” » Bergodi a explicat de unde a pornit căderea Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
satyricon
satyricon  •  10 Decembrie 2023, 13:17

Oglindă oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?! :))))))))

Normal
Normal  •  10 Decembrie 2023, 13:10

Cum, adica, galeria ramane langa echipa ?! Pai unde sa se duca ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează