FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV „Suma plătită de Dinamo pe mine a fost mai mare decât ce a apărut” » Afirmații surprinzătoare în direct la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 15:15 / Actualizat marti, 10 mai 2022 16:11

Albanezul Elis Bakaj (34 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP LIVE.

Fost mijlocaș la Dinamo din ianuarie 2011 până la finele lui februarie 2012, Bakaj s-a stabilit în România, acolo unde face bani cu două șaormerii cumpărate în București, una în Pipera, alta în Titan.

VIDEO Cât a plătit Dinamo pentru Elis Bakaj? „Suma a fost mai mare”

Bakaj a ajuns în „Ștefan cel Mare” din Albania, de la Dinamo Tirana, iar azi a dezvăluit că suma de transfer a fost mai mare decât ce vehiculată la vremea respectivă, 250.000 de euro.

„A fost mai mult. Suma a fost de aproape 400.000 de euro. Nu știu ce s-a scris atunci. A fost o perioadă frumoasă, jucam în cea mai bună echipă atunci. Știam de Dinamo, de Demollari. Eu am avut cu el, el m-a adus”, a spus Bakaj la GSP LIVE.

VIDEO Elis Bakaj a vrut să revină la Dinamo: „Stoican nu m-a vrut!”

Liber de contract de 4 luni, Bakaj a dezvăluit că putea reveni la Dinamo în această iarnă, când Flavius Stoican era antrenorul „câinilor”.

„Eu chiar am vrut să joc. Au fost discuții, dar cred că antrenorul nu a fost de acord. S-a întâmplat acum, cu Stoican. Cineva din club mi-a spus să vin în probe. Eu nici nu am avut pretenții financiare. Am zis că pot face ce vor. Eu chiar am vrut să mai joc la Dinamo, pot și acum. Antrenorul nu a vrut. Ai văzut, antrenorul respectiv a stat două meciuri și a plecat.

Așa se face aici în România. Se gândește pe moment, nu se gândește la echipă și suporteri. Dar când e un moment dificil, trebuie să ai jucători cu experiență. Uite unde a ajuns Dinamo. E păcat. Dar eu cred că rămâne în prima ligă”, a adăugat Bakaj.

VIDEO De ce nu a jucat mai mult Elis Bakaj la Dinamo: „Erau interese, anumiți jucători trebuiau vânduți”

În 13 luni, Bakaj a bifat doar 33 de partide la Dinamo (27 în Liga 1, 5 în Cupă și una în Europa League), iar albanezul susține că antrenorii mizau pe alți jucători pentru ca aceștia să fie vânduți.

„Eu am plecat după un an și puțin. Când a venit Ciobotariu au început problemele. Eu cred că meritam să mai joc. Știi cum e? Când se schimbă antrenorul, poți să fii cel mai bun, dar pentru un antrenor nu ești bun în sistemul lui. Da, juca Alexe. Fotbalul e și o afacere, trebuie să câștigi și bani. A fost forțat să joace el”, a mai spus albanezul.

Citește și:

Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1

Singura siglă propusă pentru Dinamo care l-a impresionat pe Cornel Dinu: „Mușcă din ei!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  10 Mai 2022, 22:39

Bani sa fie imprumutat si sa vina Bakaj

1391972634181505
Adrian Popescu  •  10 Mai 2022, 18:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează