FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Răspuns pe măsură din partea familiei Rotariu » „Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. Știți de ce?”

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 10:43 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 12:16

Iosif Rotariu (61 de ani) a analizat la GSP LIVE transferul surprinzător bifat marți de FCSB: Dorin Rotariu (28 de ani).

În fața atacurilor venite dinspre Dinamo și dinspre fanii „câinilor”, Iosif Rotariu a dezvăluit la GSP LIVE că Dorin nu a luat niciodată în calcul să revină la echipa alb-roșie, la care a jucat din vara lui 2012 până în ianuarie 2017.

Dinamo, reacție pe contul oficial după trădarea lui Rotariu + „câinii” au scos „la lumină” ce spunea acum 9 ani: „Noi nu uităm. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”
FCSB
Dinamo, reacție pe contul oficial după trădarea lui Rotariu + „câinii” au scos „la lumină” ce spunea acum 9 ani: „Noi nu uităm. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”

Iosif Rotariu: „De ce nu la Dinamo? Dorin nici n-a luat-o în calcul. El vrea trofee, vrea să fie campion!”

„El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren. 

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane, și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță.

El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a spus Iosif Rotariu.

VIDEO. Iosif Rotariu analizează la GSP LIVE transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Fostul internațional a vorbit despre motivele pentru care nepotul său a ales să semneze cu formația lui Gigi Becali, despre cum crede că fostul jucător al lui Dinamo se va adapta la FCSB și spune că acesta se află într-o formă fizică bună, fiind gata să joace. 

„Cel mai important e să se afle doar când se semnează. Totul s-a derulat foarte repede. Când vrei să joci fotbal, negocierile sunt foarte scurte. Discuția cu Becali a fost concretă. El a propus, noi am acceptat. Nu s-a pus problema de bani. Am acceptat din prima.

Domnul Becali l-a dorit de foarte mult timp. Și eu l-am sfătuit pe Dorin să facă acest pas. E o echipă care poate câștiga campionatul și-l poate readuce la națională.

Când mergi la un club care vrea performanță, îți asumi toate riscurile. Când nu dai randament, e normal să fi criticat și să îți cauți alt drum. Dar nu cred că Dorin va avea astfel de probleme. A jucat la echipe mari, e matur și are experiență. Nu se pune problema ca el să nu se adapteze și să nu dea randament”, a spus Iosif Rotariu.

„Poate juca în dreapta și în centru”

Fostul internațional a vorbit și despre pozițiile pe care Rotariu le-ar putea juca la FCSB.

„E un jucător polivalent. Are calități fizice bune și viteză. Poate juca în dreapta și în centrul atacului. Cred că se poate adapta foarte bine pe aceste posturi. Se adaptează foarte bine. Are viteză și asta e o mare calitate, cere mingea în spatele adversarilor.

Sfatul meu pentru el a fost să vină la FCSB. Prin evoluțiile lui poate ajunge și la națională. A promis mult când juca în campionatul intern, era printre cei mai buni. Cu siguranță a luat în calcul și revenirea la națională. Vrea la EURO, orice jucător își dorește.

Acum e mult schimbat în bine. Are foarte multă experiență. E călit. E și mult mai puternic din punct de vedere fizic. E conștient de ce trebuie să facă pentru a ajunge la națională”, a adăugat Rotariu.

Gigi Becali vrea să-l bage titular pe Rotariu chiar în următorul meci, cu FC Voluntari, pe 22 octombrie. „El nu a avut pauză. După rezilierea contractului, a venit la Timișioara și s-a antrenat. Dimineața se pregătea cu echipa, după amiaza făcea sală.

Poate intra repede în ritm, nu are probleme cu greutatea. Se va adapta foarte repede. Cu siguranță va fi pregătit să joace încă de acum”, a mai spus unchiul lui Rotariu. 

Citește și:

Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”
FCSB
Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”
Mihai Stoica, surprins de ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „Luni mi-a zis: «Gata, l-am luat»”
FCSB
Mihai Stoica, surprins de ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „Luni mi-a zis: «Gata, l-am luat»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
corectorul
corectorul  •  13 Octombrie 2023, 18:26

A-l transfera pe acest Dorin Rotariu echivalea cu a-l fi transferat pe Marius Alexe. Nu a existat niciodata vreo diferenta de valoare sau de realizari fotbalistice intre acesti doi (fosti) fotbalisti de nivel mediu pt campionatul romanesc.

Danpinalty
Danpinalty  •  12 Octombrie 2023, 23:57

mai baieti, nu mai plangeti p-aici, lasati-l pe Rotariu si puneti mana de la mana, ajutoare sociale, somaje si pensiile la bunici si mai faceti niste donatii securisto-comunistilor ca vine iarna si intra iar in insolventa

creeperno534
creeperno534  •  12 Octombrie 2023, 22:38

La iarna, pa!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează