FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

GSP LIVE. EXCLUSIV Povești fabuloase cu Gigi Becali » Dădea „donații”, nu salarii, într-o cameră de hotel + Cum a pierdut la poker primele jucătorilor și alarma de la Liverpool

Vivi Răchită, povești fabuloase cu Gigi Becali
Vivi Răchită, povești fabuloase cu Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 14:39 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 15:08

Valeriu Răchită (50 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a vorbit despre modul în care acționa Gigi Becali în primii ani de patronat la FCSB. 

Vivi Răchită a jucat la FCSB sub patronatul lui Gigi Becali în perioada 2002-2004. Fundașul central a povestit că primea banii sub formă de donații, pentru a fi driblată plata taxelor. 

„Ne chema la Marriott când era ziua de salariu. Mergeam toată echipa, stăteam în antecameră. Era un birou mare, cu secretariat, la etajul 1 sau 2, în interioul hotelului. Intram pe rând, câte 2, câte 3, cu doi notari după noi. Am crezut că ne dă terenuri. Era metoda lui să își asigure investiația. Noi semnam că domnul Gigi Becali personal ne donează cât avea fiecare de luat. Așa primeam salariile în perioada 2002, 2003, în donații. Acolo pe loc îi luam. Venea cu teancul, era incredibil”, a povestit Răchită la GSP Live.

Răchită: „L-a luat Sechelariu și a pierdut banii”

„Am pățit-o și cu prima noastră, odată, la Piatra Neamț. Am aterizat cu avionul de armată la Bacău. Eu citeam Academia Cațavencu, îl ironizau constant în perioada aia. Mi-a zis să nu mai citesc mizeria aia. Ne-a spus că după meciul de la Piatra Neamț ne dă primele, aveam vreo 3 de luat. Din păcate, Dumitru Sechelariu l-a așteptat la aeroportul militar din Bacău. L-a luat, iar după ce am câștigat, nu mai avea Gigi Becali bani. Probabil că îi pierduse. Au fost foarte multe momente. Am înțeles că pe Ciocoiu l-a luat la poker. Sunt povești fabuloase. Domnul Becali e ca în fabula aia, a scris mai multe cărți decât a citit”, a declarat Răchită la GSP Live. 

„Când am fost la Liverpool, pe Anfield, a trecut cu sacoșa plină cu bani pe aeruport. Am ajuns la hotel, așteptam să ne cazăm. Cineva a venit, a pus banii pe tejghea și a apăsat doamna de la recepție butonul de panică. Au venit de la paza să întrebe ce e cu atâția bani. Am înțeles că era un împrumut pentru Adi Mutu”
- Valeriu Răchită

VIDEO. Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate.

Citește și alte știri despre Gigi Becali: 

OFICIAL Mișcare-fulger a lui Gigi Becali! FCSB și-a prezentat noua achiziție: „Știu că așteptările sunt mari aici”

Afacerea pe care Gigi Becali le-a propus-o rivalelor din Liga 1: „Ce e mare lucru?”

Playtech: MEGA-BOMBĂ! Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Motivul șocant pentru care el și-ar fi luat bagajele și ar fi plecat


Comentarii (4)
paiazze
paiazze  •  01 August 2020, 10:01
Postat de mir21 pe 31 Iulie 2020, 21:59

Lasati-l pe gigi nu vedeti ca asta povesteste numa din auzite, si eu am auzit ca pe ciocoiu l-a luat la poker si.....?

Prostea, tu atat ai citit din toata scrierea asta? O propozitie? Nu ma mir ca ciobanul e admirat in tara asta si ca multi isi doresc sa fie ca el***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mir21
mir21  •  31 Iulie 2020, 21:59

Lasati-l pe gigi nu vedeti ca asta povesteste numa din auzite, si eu am auzit ca pe ciocoiu l-a luat la poker si.....?

117160982529853
Mihai Nistor  •  31 Iulie 2020, 18:15

Se numeste frauda domnul Rachita. E o lauda si te amuza asta. Este??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează