FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Afacerea pe care Gigi Becali le-a propus-o rivalelor din Liga 1: „Ce e mare lucru?”

Gigi Becali vrea să facă teste Covid-19
Gigi Becali vrea să facă teste Covid-19

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 08:33 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 08:34

Gigi Becali propune ca jucătorii formațiilor din Liga 1 să se testeze pentru Covid-19 la clinica medicală pe care o deține. 

Testele pentru Covid-19 încep să devină o corvoadă financiară pentru cluburile din Liga 1. CFR Cluj susține că a efectuat deja 800 de teste, iar Craiova a trecut de 500. Prețul unuia depășește 300 de lei, așa că Gigi Becali a intervenit cu o ofertă tentantă. 

Becali: „Le fac teste la preț mai mic”

„Ce mare lucru e cu testele astea? Dacă nu ai bani, nu joci! Ai COVID-19, stai acasă. Faci teste când ai ajuns la hotel, dacă ai COVID, nu joci fotbal. Noi nu avem inteligență. Cine are COVID, nu joacă! Cine nu are COVID poate să joace. Să facă un contract cu mine, le fac eu teste la preț mai mic”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digisport. 

LPF negociază teste mai ieftine

Ideea lui Becali, sub o formă sau alta, e luată în calcul și de LPF. Justin Ștefan a dezvăluit că există discuții cu o firmă, fără a dea nume, pentru a obține teste mai ieftine.

„Categoric că este o discuție pe fondurile de testare. Nu știu cine le suportă, cluburile sau UEFA. Lauți-o sub beneficiu de inventar, încă nu e nimic clar. Categoric că avem un preț destul de ridicat în acest moment. Am găsit o soluție, să avem un singur partener de testare. Asta înseamnă o reducere substanțială de preț. Am avut deja o discuție cu unul dintre furnizori. Am primit un preț la jumătate”, a explicat Justin Ștefan. 

VIDEO. Toni Petrea: "Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali a ochit doi jucători din Liga 1: „Voi râdeți, dar mie îmi place de el” + ce fotbalist aduce MM Stoica

FCSB. Becali, declarație misterioasă înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu arbitrăm lupta la titlu. Nu ne băgăm să facem probleme! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, acum să fie dreptate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
catathedon
catathedon  •  31 Iulie 2020, 10:24
Postat de Alice Popa pe 31 Iulie 2020, 09:21

BANUL - singurul Dumnezeu la care se inchina Becali!

Ca parca el e singurul.. Tu cu ce iti platesti chiria, spre ex, cu frunze?!? Sau,poate,in natura..

skins_berceni
skins_berceni  •  31 Iulie 2020, 09:46

Nu o sa accepte nimeni, vrajeala cu 800 si 400 de teste la cfr si cs craiova nu ar mai tine, si nici cu masluirea rezultatelor asa dupa bunul plac, dupa cum le convine lor.

skins_berceni
skins_berceni  •  31 Iulie 2020, 09:44
Postat de hazdrubal22 pe 31 Iulie 2020, 09:30

La clona fcsb e liniste si pace semn ca testele sunt de incredere, nu dau rateuri:)))))

Exact ca in capul tau....liniste mormantala, nici o miscare. singurul neuron se joaca, iti face tie feste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează