FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali, declarație misterioasă înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu arbitrăm lupta la titlu. Nu ne băgăm să facem probleme! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, acum să fie dreptate”

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 20:09 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 20:27

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, de vineri, și a spus că, în opinia lui, campioana din Liga 1 se va decide în ultima etapă, când CFR Cluj, locul 2, merge pe terenul Craiovei, locul 1.

Omul de afaceri crede că lupta dintre Craiova și CFR Cluj pentru titlu se va duce până în ultima etapă, deși dacă FCSB o învinge pe CFR și Craiova o bate pe Astra, oltenii sunt campioni.

„Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă, adică între ei! Să se bată ei între ei și gata! Nu e cum ați spus dumneavoastră, că noi suntem un arbitru. Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm. Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm noi și să facem noi probleme între oameni? 

Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penalty-uri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penalty-uri clare. Lasă, să fie dreptate! Cine merită să câștige campionatul!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

La începutul lunii iulie, Gigi Becali lăsase de înțeles că va încerca să o împiedice pe Craiova în lupta cu CFR Cluj, în semn de răzbunare pentru ce s-a întâmplat în play-off-ul 2016-2017, când oltenii au băgat juniorii cu Viitorul, iar Hagi a profitat, a învins, apoi a luat titlul. Ulterior, patronul FCSB s-a răzgândit și a spus ca va folosi cea mai bună echipă la meciul cu CFR Cluj. 

Acum 3 ani, Craiova a fost anti-FCSB!

În finalul play-off-ului 2016-2017, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești. Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori, cu obiectivul de a facilita succesul trupei lui Hagi și, implicit, de a-i bloca drumul FCSB-ului spre locul 1.Au jucat atunci puștii Andrei Vlad, Robert Petre, Ionuț Popescu și Radu Bârzan, iar Viitorul s-a impus cu 1-0, scor pe care l-a repetat și în ultima etapă, cu CFR, și a câștigat campionatul!

 După acel meci, Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa Craiovei: „Îi vom face plângere la UEFA, ar trebui sancționați pentru desconsiderarea competiției. N-am nimic cu Viitorul, ei au intrat, au jucat, au câștigat, problema mea e cu Craiova, care a apelat la niște juniori, nici măcar la jucători de rezervă. Craiova să se ducă în Divizia B, să batjocorească acolo cum vrea competiția, nu aici, la Liga 1!".

Clasament play-off Liga 1

VIDEO. Toni Petrea: "Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a ochit doi jucători din Liga 1: „Voi râdeți, dar mie îmi place de el” + ce fotbalist aduce MM Stoica

Adi Petre, final de drum la FCSB! Gigi Becali i-a anunțat plecarea: „Am dat 500.000, vreau atât!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  31 Iulie 2020, 22:06

Moruțan nu are ce căuta nici in echipa de juniori ai fcsb-ului, dormind, ca deobicei pe teren! Este un jucător foarte lent și previzibil, care nu face faza defensivă. Are doar dribling de curtea școlii. Cu asemenea jucător de construcție nu ai cum emite niciun fel de pretenții.

dansy
dansy  •  31 Iulie 2020, 09:38
Postat de Zoltan Pop pe 31 Iulie 2020, 03:39

Cine il crede pe Begali e la fel ca el!! Stati linistit carutasilor din Caracal suporterii lui csu Craiolguta PSD ...CFR ul nu se culca pe o ureche ... Il cunoastem foarte bine pe sarpele asta!!

Mai prostovane esti atat de cult si citit ca nici nu iti cunosti tara!Pai bai ungure Caracalul este in judetul Olt cu capitala la Slatina iar Universitatea Craiova este in judetul Dolj.Ti-am predat o mica lectie de geografie.

respect2014
respect2014  •  31 Iulie 2020, 09:28

La ce gura mare aveti si unii si altii eu v-as da cate o toarta de la cupa aia de castigatoare de campionat la fiecare. Indiferent ce o sa se intample o sa va acuzati unii pe altii si o sa va considerati corecti in timp ce ceilalti sunt hoti. Din punctul meu de vedere daca vreuna dintre Craiova si CFR a furat mai putin a facut-o doar pentru ca nu a putut sa fure mai mult.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează