FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Lecție pentru Gigi Becali de la un alt patron din Liga 1: "Antrenorul e mai mult de 50 la sută din club"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 13:17

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit la GSP LIVE despre ce înseamnă meseria de antrenor la echipa sa. Finanțatorul moldovenilor îi dă o lecție lui Gigi Becali.

VIDEO / Iftime explică mai jos cum crede că ar trebui să funcționeze relația patron-antrenor:

"Nu cred că situația asta trebuie să continue la nesfârșit (n.r. se referă la situația de la Viitorul, unde Hagi e patron-antrenor). Meseria de antrenor, care este una excepțională, nu trebuie să se confunde cu cea de proprietar de club.

Opinia mea este că nu e cea mai bună soluție. Ai nevoie de două idei, de o luptă a ideilor. Patronul dă linia în club, dar antrenorul este mai mult de jumătate din club. El face echipa! 

Vă dau cuvântul meu că niciodată nu am fost tentat să mă bag la echipă. Cum să mă bag peste unul care știu că e mai bun ca mine, peste niște lucruri pe care eu nu le știu așa bine?

Eu cred că echipa FCSB-ului, dacă o dai cuiva cu actuala structură, va produce un fotbal mult mai bun decât ce arată", a zis Valeriu Iftime la GSP LIVE.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
rjka
rjka  •  26 Octombrie 2018, 15:12

Pai la fcsb popesti Leordeni antrenorul n-are nici o treba cu antrenoratul sau cu ce însemna asta , tocmai de-aia niciodată ciobanul nu va avea echipa și nici un club care sa semene măcar cu un club profesionist , amatorismul și can canul ieftin ai caracterizează pe cei de-acolo .

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Octombrie 2018, 14:37

Daca tu iftimie declari ca nu te pricepi ,de ce crezi ca altii trebuie sa faca ca si tine.inseamna ca tu nici coban nu esti Esti pe sacra sociala mai jos decat un cioban. ce esti tu de fapt?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează