FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Când crede mama lui Răzvan Popa că își va reveni fiul ei după hărțuirile sexuale ale lui Devis Mangia + Sfat pentru părinții aflați într-o situație similară

Alexandra Popa // FOTO: Cristi Preda
Alexandra Popa // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 11:26 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 12:56

Invitată la GSP LIVE, Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut acuzații șocante despre cum fiul său a fost hărțuit sexual de Devis Mangia, când cei doi au lucrat la Universitatea Craiova. și vorbește despre momentul în care și-ar da seama că fostul jucător a trecut peste incident.

  • Răzvan Popa (25 de ani) este retras în acest moment. Ultimul său club a fost Dinamo, de la care a plecat în ianuarie 2022.
  • Trecut pe la juniorii FCSB, juniorii lui Inter, Zaragoza, Burgos, Gaz Metan și Poli Iași, Răzvan Popa a ajuns la CSU Craiova în octombrie 2017. A plecat în vara lui 2019, după 24 de partide.
  • Devis Mangia a antrenat la CSU Craiova între mai 2017 și aprilie 2019, câștigând Cupa României în sezonul 2018-2019

Vizibil emoționată, mama fostului jucător, acum retras, a încercat să le ofere un sfat părinților care au copii într-o situație asemănătoare.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

„Nu știu dacă mai sunt alți jucători în această situație... Nu știu ce să zic. S-ar putea, dar sunt poate persoane care nu vor spune niciodată. 

Eu sunt fericită că Răzvan a vorbit chiar și după un an... Eu nu mi-am pus niciodată întrebarea de ce nu a spus mai devreme.

Sfat? Să fie aproape de copilul lor și să încerce să afle ce se întâmplă. Să fie lângă el și să încerce să descopere motivele schimbărilor... Nu știu”, a spus printre lacrimi mama lui Răzvan Popa. 

„Atunci știu că Răzvan s-a vindecat” 

Întrebată dacă ar vrea că Răzvan să vorbească despre incident, mama fostului jucător a spus că atunci ar fi sigură că fiul ei a trecut peste incident. 

„El a vorbit doar când a fost nevoit. Dacă ar vorbi, asta mi-ar spune mie că lui i-a trecut tot. Eu am acordul lui să fiu aici, el m-a adus, el mă ia. Nu puteam face asta fără acordul lui. A spus că nu se va uita la această emisiune. El acum e spre bine, poate la un moment dat se va uita”, a adăugat Alexandra Popa. 

VIDEO Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru: „Ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

 Citește și:

Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Kenzo
Kenzo  •  03 Octombrie 2022, 21:18

Ce ciudate reactii in comentariile de mai jos...Probabil ceva adepti ai ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 15:29

E ușor să judeci și să clamezi că tu ai fi făcut totul mai bine. Când ești în pielea victimei parcă nu mai ești așa plin de idei. Sunt siguri ca cei care aruncă cu piatra își pierd și ei la rândul lor cumpătul într-o situație limită

Minos33
Minos33  •  03 Octombrie 2022, 14:40

Orice asemenea acuzatie trebuie sa fie facuta in primul rand in fata legii. Daca nu faci asa ceva ridici multe semne de intrebare in ceea ce te priveste: de ce ai asteptat atat? De ce nu faci nici acum demersurile legale? De ce ai preferat sa discuti cu presa? Nu spun ca acuzatiile nu sunt reale, insa sunt niste semne mari de intrebare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează