Comentarii (7)
Kenzo
Kenzo  •  03 Octombrie 2022, 21:18

Ce ciudate reactii in comentariile de mai jos...Probabil ceva adepti ai ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 15:29

E ușor să judeci și să clamezi că tu ai fi făcut totul mai bine. Când ești în pielea victimei parcă nu mai ești așa plin de idei. Sunt siguri ca cei care aruncă cu piatra își pierd și ei la rândul lor cumpătul într-o situație limită

Minos33
Minos33  •  03 Octombrie 2022, 14:40

Orice asemenea acuzatie trebuie sa fie facuta in primul rand in fata legii. Daca nu faci asa ceva ridici multe semne de intrebare in ceea ce te priveste: de ce ai asteptat atat? De ce nu faci nici acum demersurile legale? De ce ai preferat sa discuti cu presa? Nu spun ca acuzatiile nu sunt reale, insa sunt niste semne mari de intrebare.

firaldo
firaldo  •  03 Octombrie 2022, 14:11

Deci dvs că mama nu ați mers la politie să îl denunțați pe cel care v-am hărțuit fiul, dar dați lecții altor mame?Doamna...au trecut 3 ani...

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  03 Octombrie 2022, 13:55

Incredibil cum a gestionat Rotaru situatia! Felicitari! Felicitari! Felicitari! Jucatorul nu a mai putut sa fie chemat de antrenor! Mangia s-a dus pe… treaba lui… Hai Stiinta!

Klaust016
Klaust016  •  03 Octombrie 2022, 13:40

De unde naiba le scoateți? Sunteți penibili! Iar tu doamna draga , ce ai așteptat? Voiai ceva bănuți?

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Octombrie 2022, 13:39

Constat cu ingrijorare ca oamenii din RO, unii din ei chiar si cu venituri peste medie (ca fotbalistul asta), inca se ascund cand aud de psiholog. Sau le e rusine sa vorbeasca despre un abuz pe care l-au suferit. Numai vorbind si discutand te eliberezi de povara. Cica "nu ma uit la emisiune". Ciudat. Mergeti fratilor la psihologi, sunt ca niste prieteni priceputi si cu studii, care te sfatuiesc avand o scoala in spate. Nu mai fiti ***. Constientizati, va rog, diferenta dintre PSIHOLOG si PSIHIATRU.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează