FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE. Adevărul despre condițiile juniorilor din România: „La Dinamo, nu aveam nici meniu” » Discrepanță dureroasă cu Sampdoria

Mathyas Neagu (stânga, sus), în tricoul lui Dinamo
Mathyas Neagu (stânga, sus), în tricoul lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 11:10 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 12:25

Mathyas Neagu, juniorul U15 al celor de la Sampdoria, a vorbit, în direct la GSP Live, despre condițiile din Italia.

Mathyas a făcut o comparație între împrejurările de la Dinamo, club unde a făcut primii pași în fotbal, și tratamentul de care beneficiază la Sampdoria.

VIDEO Mathyas Neagu, la GSP Live: „La Sampdoria, ni se spune ce nu avem voie să mâncăm”

„În zilele când ai meciuri, nu mănânci acasă. Te duci la bază. Vine doctorul cu sticlele, una pentru fiecare copil, cu numărul scris pe ea, nu bea fiecare după fiecare. Atunci când jucăm în deplasare, la ora 17:00, să spunem, ne întâlnim la 10:00 și ne urcăm în autocar toți. Cu trei ore înainte de partidă, mâncăm toți același lucru la un restaurant plătit de Sampdoria, cu un meniu făcut de antrenor.

Înainte de meciuri ni se spune ce nu avem voie să mâncăm: lactate, sucuri acidulate, alimente cu grăsime, carne de porc ș.a.m.d. Ne recomandă să gustăm o bucată de parmezan cu șuncă, o bucată de ciocolată etc. După masă, ni se recomandă un fresh, spre exemplu. 

La Dinamo, nu aveam niciun meniu. Mă antrenam, plecam și jucam. Aveam doar un antrenor, iar la Sampdoria staff-ul este alcătuit din 7-8 oameni”, a declarat Mathyas, la GSP Live.

2017este anul în care Mathyas Neagu a fost transferat de Sampdoria de la Dinamo

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Mesaj pentru părinții tinerilor fotbaliști: „Lăsați copiii în pace! Eu i-am făcut rău, țipam la el”

Obiectivul puștiului pe care Dinamo l-a pierdut la 12 ani: „Vreau să câștig Balonul de Aur!” + dialogul cu Cristi Chivu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  09 Iulie 2020, 00:00

Cum adica n-au meniu la Dinamo? Uite-l aici: https://dynamic-media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-o/09/af/a9/01/photo0jpg.jpg?w=1100&h=-1&s=1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  08 Iulie 2020, 18:16
Postat de robotzel pe 08 Iulie 2020, 17:23

la fcsb nu este ca la sampdoria dar nici ca la voi. la fcsb juniorii au cantina si au meniu clar. au spus-o de multe ori insa citesti ce vrei tu.

Bine ca aveti menu ca rezultate ...lupa !

robotzel
robotzel  •  08 Iulie 2020, 17:23
Postat de issconcs pe 08 Iulie 2020, 14:30

la fcsb care e menul juniorilor ,cati antrenori au tot pe unicul singurul unicatul antrenor de la prima echipa ?am vrea sa stim si despre fcsb unde se antreneaza juniorii cat platesc cotizatie ,ce mese primesc daca primesc si nu in cap .au echipament dat de club sau se face cheta la inceput de capionat si se cumpara mingi ,echipament ?

la fcsb nu este ca la sampdoria dar nici ca la voi. la fcsb juniorii au cantina si au meniu clar. au spus-o de multe ori insa citesti ce vrei tu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează