FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Cad FCU Craiova și Dinamo în Liga 2? » Ioanițoaia: „Lui Mititelu nu îi mai arde de fotbal”

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 12:31 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 19:33

În direct la GSP LIVE, Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a comentat lupta pentru salvarea de la retrogradare.

FCU Craiova și Dinamo, care au făcut pași greșiți în această etapă, 1-1 cu FC Voluntari, respectiv 1-2 cu FC Botoșani, sunt pe locuri direct retrogradabile, cu trei meciuri rămase de jucat.

Iar Ovidiu Ioanițoaia a comentat astăzi, la GSP Live, situația complicată în care se află cele două rivale.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre ce șanse de salvare mai au Dinamo și FCU Craiova

„Îmi pare rău să spun, nu o văd bine pe Dinamo în actualul context. Sigur, e și un pic de ghinion, iar pierde punct sau puncte pe final de meci. Golul lui Mailat e în 90+1, în prelungiri. Așa cum s-a întâmplat cu Petrolul, Oțelul și Craiova. Parcă e un blestem.

Pe de altă parte, pare că toată lumea vrea să scape Dinamo, dovadă că i s-a și redus pedeapsa dictată împotriva fanilor. Numai Dinamo nu vrea. Ieri, elementul negativ a fost Abdallah. După ce că a ratat un penalty, într-o manieră lamentabilă, după aceea a fost și eliminat, absolut corectă decizia lui Găman. Parcă e un destin potrivnic care o împinge pe Dinamo către retrogradare.

Nu o văd bine, deși ea și Craiova lui Mititelu mai au câte două meciuri acasă. Va conta pentru Dinamo că reapar fanii în tribună, dar situația echipei e vecină cu disperarea. Afirmație valabilă și pentru FCU Craiova, care a avut șansa să câștige la Voluntari. A jucat mai bine, dar insuficient cât să marcheze.

Fiecare doarme cum își așterne. E surprinzătoare poziția Craiovei lui Mititelu, care are jucători buni, mai buni, cel puțin de la mijloc în sus. Dumnezeu te ajută, dar nu îți bagă și în traistă!

Poate lui Mititelu, cu necazurile pe care le are cu băiatul lui, nici nu-i arde prea tare acum de echipă. Cred că dintre cele patru echipe aflate în zona retrogradării directe și a barajului, cea mai mare surpriză este tocmai Craiova, de la care nimeni nu se aștepta să fie cu un picior în prăpastie. Dar ăsta e fotbalul. Nu e pe merite, nu e pe valoare. E pe cine are mai multe puncte”, a concluzionat Ovidiu Ioanițoaia.

Citește și:

Mihai Stoica dezvăluie că e antrenorul lui preferat, peste Olăroiu și Dan Petrescu: „L-am dorit mult! Îl pui cu oricine și îl aleg pe el”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie că e antrenorul lui preferat, peste Olăroiu și Dan Petrescu: „L-am dorit mult! Îl pui cu oricine și îl aleg pe el”
De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”
DINAMO
De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  25 Aprilie 2024, 21:54

E perfect să cadă clonele Vitan batzești și booveni! Pa la revedere, vă vom privi de la ora 11 cum vă rupeți gleznele prin liga a 2-a!!

nightought1
nightought1  •  25 Aprilie 2024, 11:16
Postat de Gorilla pe 24 Aprilie 2024, 13:44

Nu cade niciun Dinamo. Are trei amicale in ultimele etape, si au grija si arbitrii cat pot. Nu ati vazut cum s-a ignorat al doilea galben la Patriche? Asa, frumos, fara stres. Penalty cu petrolul la grozav neacordat, rosu cu Iasi neacordat. Sa vedeti comicarii de meciuri, mai ales cu Voluntari. Macar se fac usor bani la pariuri.

Un comentariu total lipsit de logica ! Dinamo sunt ca si retrogradati ! Crezi ca Voluntari se va da la o parte si sa pice ei ? O gandire stupida , similara cu prostia alora care acuza federartia ca i-a salvat pe Dinamo in sezonul pandemiei ! Dupa ei ar fi fost corect omologarea unui clasament in care o echipa avea 5 meciuri mai putin disputate ! Iar despre greselile de arbitraj nu cred ca e cazul sa le luam in discutie : vorbesti de penalty la Grozav? Petrolul a primit un alt penalty gratuit dupa o faza cu fault in atac , posibil offside si un fault care se acorda doar la baschet ! In meciul de la Galati , golul e marcat din offside ( e un jucator galatean pe directia mingii , faza similara cu golul anul in Fcsb -Rapid ) Iar la Botosani aceeasi problema ca in meciul cu Petrolul : nu s-au putut trasa liniile sa nu se poata analiza nimic , la o faza cu gol regulamentar marcat de Dinamo !

zb59
zb59  •  25 Aprilie 2024, 04:05

“Dar ăsta e fotbalul. Nu e pe merite, nu e pe valoare. E pe cine are mai multe puncte”, a concluzionat Ovidiu Ioanițoaia” Dom’ director, esti sigur ca asta ai vrut sa spui/scrii!? Ciudat rationament! Pai cum iei punctele fara merite si valoare!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează