FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Patronul atipic din Liga 1 » A venit cu metroul la emisiunea lui Costin Ștucan și dezvoltă un „mini Facebook” pe stadionul echipei sale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 10:30

Valeriu Iftime (58 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Patronul celor de la FC Botoșani, locul 8 în Liga 1, s-a declarat un tip pragmatic, deplasându-se cu metroul către platoul emisiunii. 

„E o chestiune de mare economie de timp. Merg și cu metroul, și cu autobuzul. Nu sunt atât de cunoscut încât să fiu oprit pe stradă”, a explicat Eftime în direct din redacția Gazetei. 

Totodată, Iftime dă dovadă de spirit inovativ, pregătind o aplicație unică în sportul Românesc: un fel de „Facebook” în miniatură care să funcționeze doar în interiorul arenei din Botoșani, în timpul partidei. 

„Lumea a început să se civilizeze în Liga 1. E altceva față de liga secundă. A fost o schimbare importantă în momentul promovării.

Acum dezvoltăm o aplicație, în care fiecare om cu telefonul mobil de pe stadion să poată  face diverse lucruri live. O minirețea de socializare, cu note, cel mai frumos cuplu, cel mai bun jucător, se pot face diverse pariuri, între noi, online. Trebuie să îi faci pe oameni să trăiască meciul”, a declarat Iftime la GSP Live

VIDEO // Înregistrarea integrală a emisiunii cu Iftime: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zagna
zagna  •  07 Februarie 2019, 18:02

Din pacate, au scris numai "mistocari" pe pagina... Felicitari, Domnule Iftime !

rocky2
rocky2  •  07 Februarie 2019, 16:20

Valeriu Iftimie stie sa mearga cu metroul? Pfoa! Un erou national! Sa scoatem o icoana cu el cum au scos deja cu Mircea Badea!

raul4steaua
raul4steaua  •  06 Februarie 2019, 13:25
Postat de Anca Toma pe 06 Februarie 2019, 08:24

Nu-l mai numiti pe asta finantator.Finantatorul baga bani in in echipa .Omul apreciat de botosaneni e Cornel Sfaiter cel alungat vara trecuta de la echipa.O sa va lamuriti si la nivel national de minciunile lui.O sa va spuna si voua ce transferuri pregateste ,ce atacant argentinian din prima liga argentiniana o sa vina .In realitate la FCBT dupa plecarea lui Sfaiter desi atunci au intrat sume mari din transferuri in club vin anonimi de prin Liga 2 de la noi sau Austria .Anul acesta FCBT nu are atacant in lot ,nu in echipa

Sa mor daca inteleg ce ai scris

Vezi toate comentariile (5)
Comentează