FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

GSP LIVE / Rică Neaga, dezvăluiri la 17 ani de la momentul când a fost depistat pozitiv: "Ăsta a fost norocul meu"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 12:07

Adrian Neaga a fost în centrul unui scandal-monstru în anul 2001, când el și Cristian Buturugă, coleg de la FC Argeș, au fost depistați pozitiv cu un anabolizant folosit în mare parte de halterofili pentru dezvoltarea masei musculare.

Fostul atacant a povestit în studioul GSP LIVE în această dimineață mai multe despre această problemă.

 

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi! 

Cei doi ar fi trebuit suspendați doi ani, după cum spuneau normele în vigoare. Au scăpat în cele din urmă la insistențele lui Dumitru Dragomir. "Lumea trebuie să ştie că Neaga ar fi fost sigur suspendat în vara lui 2001, atunci când a fost prins dopat, dacă nu ar fi venit la Steaua. Dar nu spun mai multe", a declarat Becali la OTV în urmă cu mai mulți ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
montgomerry
montgomerry  •  19 Noiembrie 2018, 17:48

La vremea respectiva,orice jucator de la FC Arges la orice control antidoping era depistat pozitiv. Daca nu ma inseala memoria, Silaghi ajungea dupa scandalul cu Neaga la Steaua. Prietenii stiu multe, Mitica-Sandu-Becali faceau si desfaceau orice in fotbalul romanesc. Nu pot uita imaginile cu Becali si sacosile de bani. Acum spune ca el nu a facut si nu face blaturi!?! *** Nu spun ca ceilalti stateaua cu mainile in san si erau sfinti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  19 Noiembrie 2018, 14:13

Rica Neaga,nu mai e nimic de zis peste ce a zis Becali!Mi-ar fi parut rau de tine sa fii suspendat!Dar ce facem cu alde Becali si alde Mitica Dragomir, care fac ceva pe regulamente?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează