FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Opinie categorică la GSP Live: „Omrani poate juca doar cu Petrescu”

Billel Omrani/ foto Imago Images
Billel Omrani/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 10:03 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 11:24

Victor Becali, fostul impresar, a vorbit la GSP Live despre randamentul lui Billel Omrani la FCSB.

După FCSB - CFR Cluj 0-1, Gigi Becali anunațat că vrea să scape de Omrani în vară. Victor Becali este de aceeași părere cu patronul roș-albaștrilor și crede că atacantul algerian poate juca doar sub comanda lui Dan Petrescu, fostul său antrenor din perioada petrecută la CFR.

VIDEO. Victor Becali: „Omrani poate juca doar cu Petrescu”

„Patronul (nr. - Gigi Becali) decide ce vrea. Omrani nu s-a remarcat cu absolut nimic. A dat gol cu Chindia? Hai domne'. Ne trezim în fața porții și dăm gol cu oricine. Omrani poate juca doar cu Petrescu, pentru că el îi știe metehnele. El nu poate juca la FCSB”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

„Gata, la revedere cu el!” » Gigi Becali s-a săturat de fotbalistul după care a suspinat atâția ani: „Poate-i place să fie liber”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
„Gata, la revedere cu el!” » Gigi Becali s-a săturat de fotbalistul după care a suspinat atâția ani: „Poate-i place să fie liber”

1 gola marcat Omrani la FCSB, la 2-0 împotriva Chindiei

Victor Becali: „Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro”

Victor Becali a vorbit și despre Florinel Coman, care a rata o ocazie mare în meciul cu CFR Cluj, singur cu portarul Scuffet.

„Coman a avut niște accidentări destul de grele. După asemeenea accidentări, ori intri bine din prima, ori trebuie răbdare cu el. Știți că la FCSB nu există răbdare. După prima accidentare a intrat foarte bine, apoi a avut ghinion, s-a accidentat din nou. La aceste accidentări, foarte importantă este recuperarea. Eu nu știu ce a făcut el. 

El era la un moment dat pe buzele tuturor, au fost și oferte impoartante pentru el, de 9 milioane de euro, de 8 milioane de euro. A fost din SUA, a fost din Europa de 8 milioane, dar nu a fost să fie. El nu e într-un miment bun pentru el, nici pentru FCSB, pentru că a plătit un preț important pentru el. Este puțin probabil ca acum să existe o ofertă”, a declarat Becali la GSP Live.

Vedeți cu Ianis Stoica.Ce paote să facă impresarul dacă nu ai evoluții? Ba e cu Anamaria, ba e cu noi, ba nu mai e cu noi. Cât poate să augumenteze impresarul? Jucătorul trebuie să fie procupat de cariera lui, de joc, nu de transfer. Ce poate să îi facă impresarul? Nici nu mai știu unde se duce Ianis Stoica. Se vorbea de Arsenal, a ajuns la U Cluj. Vorbim prea repede de copii la echipe atât de mari.

- Victor Becali, la GSP Live

Tavi Popescu a crescut în ultimul timp. E pe un drum bun, la vârsta lui e normal să treci prin momente proaste. El a plecat în trombă, normal să treacă prin momente mai proaste. Important e să nu se accidenteze, pentru că e greu să își revină

- Victor Becali, la GSP Live

Citește și:

I-a cerut demisia lui Pintilii în direct la TV: „Trebuia să plece!”

Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  16 Decembrie 2022, 12:06

OMRANI a fost doar un moft a lui PETRESCU. In rest fotbalist de serie B , care intr-un meci joaca 10 minute si 80 absent......!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close