FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Cum vede Victor Becali lupta la titlu în Superliga: „Farul și CFR se bat. Craiova și Rapid nu au șanse”

FCSB - CFR Cluj/ foto Imago Images
FCSB - CFR Cluj/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 10:22 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 11:08

Victor Becali, fostul impresar, a comentat lupta la titlu în Superliga după FCSB - CFR Cluj 0-1.

El consideră că Farul și CFR sunt favorite să câștige campionatul. Ar fi văzut-o și pe FCSB în luptă dacă ar fi câștigat împotriva clujenilor. În schimb, nu le dă nicio șansă celor de la Rapid și CS Universitatea Craiova.

Gigi Becali susține că a avut pentru Ianis Stoica o ofertă dintr-un campionat străin: „N-a vrut să se ducă. Îi dădeau 10.000 pe lună”
FCSB
Gigi Becali susține că a avut pentru Ianis Stoica o ofertă dintr-un campionat străin: „N-a vrut să se ducă. Îi dădeau 10.000 pe lună”

VIDEO. Victor Becali, la GSP Live: „Lupta la titlu e între Farul și CFR Cluj”

„CFR e o echipă grea pentru campionatul nostru. E greu să câștigi cu ea. E o echipă solidă. Mulți fac faze fixe, dar nu dau goluri. Ei dau. Ce atât spectacol? Spania a jucat spectaculos la Mondial și a plecat acasă. Rezultatul contează. Dacă FCSB bătea CFR, era acolo, la titlu. Acum e mai complicat. Pentru că nu te bați doar cu CFR, te bați și cu Farul. 

Mai sunt Rapid și Craiova pe acolo. Sunt 9 puncte între locul 1 și 5. Asta e problema. Dacă ar fi doar o echipă, zici că bați în meciurile directe și asta e. Dar acum sunt mai multe. Oricum Rapid nu se poate la titlu anul ăsta. Nu poate și nu ar fi nicio nenorocire. Important e că sunt pe un drum bun. Au un parcurs neașteptat de bun. 

Dar când ajungi acolo îți dorești mai mult. Lupta e între Farul și CFR. Poate dacă bătea FCSB, era altceva. Craiova nu are nicio șansă anul acesta. E un club dificil,. Așa a fost întotdeauna, un club greu de gestionat, cu toți pe acolo prin jur”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Clasamentul din Superliga

Citește și:

I-a cerut demisia lui Pintilii în direct la TV: „Trebuia să plece!”

Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  16 Decembrie 2022, 22:15

Uneori, mai greseste si el. Lupta la titlu se va da intre CFR si CFR.

dandana
dandana  •  16 Decembrie 2022, 20:19

Papagalul ăsta se crede și specialist în fotbal. Păcat că rotaru nu vrea sa facă performanțele și are încredere în toți bureți de sug tot bugetul degeaba

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Decembrie 2022, 12:14

...ce stie saracul acesta despre U Cv ?ce impresariaza vreun jucator de la noi ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează