FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Absolut GENIAL! Cum l-a pierdut Rapid pe Gabi Paraschiv: „Am luat o femeie și am pus-o să se dea drept secretara clubului!”

Gabi Paraschiv (dreapta), în duel cu Juan Carlos Toja
Gabi Paraschiv (dreapta), în duel cu Juan Carlos Toja

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 12:22

Adrian Teodorescu, fost candidat la șefia FRF, a povestit la GSP LIVE cum a blocat transferul lui Gabi Paraschiv, fost campion cu Oțelul, de la Petrolul la Rapid, în 2004.

  • Vezi în VIDEO povestea incredibilă a lui Teodorescu, care a angajat o femeie pentru a se da drept secretara celor de la Petrolul și pentru a lua actele jucătorului

 

 

38 de goluria marcat Paraschiv pentru Oțelul Galați în 201 meciuri în Liga 1

Eram la o masă și a venit domnul Liviu Luca. A zis «Vreau actele de transfer! Paraschiv pleacă la Rapid». Domnul Luca era șef la sindicat, la Petrom. Am tăcut din gură.

Eu l-am crescut pe Paraschiv la Moreni, eu l-am format și am zis «Vreau și eu ceva». Mi s-a spus că nu am ce bani să primesc și că asta e politica. La masă mai erau președintele, două persoane și încă un președinte de la Sfântu Gheorghe, unde era împrumutat Paraschiv, alături de Bițică și Preda. I-am zis președintelui «Mâine să aduci actele!».

După ce au plecat toți l-am sunat pe președintele de Sfântul Gheorghe. I-am zis «Salut Vasile. Ai plecat la Sf. Gheorghe? Vezi că vine secretara mea de la club, o blondă de 30 de ani. Să îi dai ei actele de transfer pentru Paraschiv, Bițică și Preda. Ca să nu mai vii tu».

Eu eram cu mașina în spatele lui. Am ajuns la Brașov și am găsit o doamnă blondă și i-am zis «Te duci și spui că ești secretara clubului». Ăla i-a dat actele. L-am sunat și i-am zis «Dă fetei niște bani că a venit de la Ploiești». I-a dat 1 milion.

Am luat actele și am plecat. A doua zi, jupânul Luca a întrebat la ședință a întrebat «Mi-ai adus actele?». Președintele i-a zis «Păi i le-am dat secretarei de la club». Și Luca a spus «Care secretară? Noi nu avem secretară?» După aceea, Paraschiv a plecat gratis la Iași, că așa am vrut eu”, a declarat Adrian Teodorescu la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sorindrag
sorindrag  •  16 Februarie 2019, 15:27

cine e personajul? e prima oara cand aude de el, a fost ceva actor la casa de bilete?

alskar
alskar  •  16 Februarie 2019, 14:52

ghesepeul se entuziasmează „Absolut GENIAL” cum oamenii de birou au jucat pe degete fotbalul românesc

1391972634181505
Adrian Popescu  •  16 Februarie 2019, 14:33

Este pistol cu apa ce povesteste acest Teodorescu fata de amintirile lui Dragomir...Dar nu cred ca este adevarat pentru ca pe vremea aia nu- i facea nimeni asa ceva lui Luca...In plus la fotbal nu se implica personal avea omul lui...Cine stie cunoaste...Bercea era omul lui la fotbal iar personajul este si acum smecher chiar daca nu mai activeaza in fotbal...este eminenta cenusie a familiei Ghita....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează