FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 09:22

Afaceristul Adrian Marțian (48 de ani), fost finanțator la UTA Arad, spune că a intrat în cursa pentru cumpărarea clubului Dinamo și a oferit toate detaliile la GSP Live.  

„De ce vreau Dinamo? În primul rând pentru că este un brand, are o tradiție puternică în fotbalul românesc și, în al doilea rând, pentru business. Dar bineînțeles că vreau să fac performanță cu acest club. Nu vreau să creadă cineva că am alte intenții. De mult mă bate gândul să iau un club. Eu consider că lucrurile se pot îndrepta și cu un pic de seriozitate și, cu niște conducători buni, lucrurile pot fi duse pe un făgaș normal. În primul rând, trebuie să îți și placă sportul ăsta. 

Cu domnul Negoiță nu am discutat prea mult. Am pus avocații să discute între ei. Am și eu niște detalii pe care vreau să le cunosc. Le-am spus exact ceea ce vreau, a rămas să ne întâlnim față în față. Dacă cădem de acord, suma o să fie achitată și fiecare merge pe drumul lui.  

Astea sunt niște aberații. Vă dați seama că nu o să dea domnul Negoiță clubul pe un leu. Trebuie să știm exact sumele care sunt, să fim reali, să spunem lucrurilor pe nume. De ce ar avea de ascuns? Până la urmă tot va ieși la iveală.  

Aveam eu la UTA de plătit o grămadă de bani pentru salarii. Vă dați seama la Dinamo... Banii care trebuie plătiți trebuie plătiți, altfel omul nu o să muncească niciodată pentru tine.  

N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr. Deja știu suma pe care o cere, nu e vorba nici despre un leu, nici despre 500.000 de euro. Vin și datoriile către firmele dânsului și mai sunt 100% și alte datorii. Am cerut să se facă un audit”, a spus Adrian Marțian, la GSP Live.  

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Adrian Marțian vrea Dinamo! Întâlnire de gradul zero cu Ionuț Negoiță: „Și azi pot da banii! Nu mi-e frică de fani, sunt prea puternic pentru lumea asta”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță pornește potopul la Dinamo! Dacă nu vinde, urmează o nouă epurare: toate numele grele puse pe liber!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  15 Noiembrie 2019, 11:59

s-a terminat cu Dinamo. Dinamo nu va termina acest campionat. Daca nu se retrag imediat din campionat (asa cum ar fi onorabil sa faca) o sa retrogradeze sigur si atunci se vor desfiinta

aress123
aress123  •  15 Noiembrie 2019, 11:11

In sfarsit, unul cu fata autentica de dinamovist...:::)

victor33
victor33  •  15 Noiembrie 2019, 10:50

Care vine, face audit, parca nu poa' sa-l cumpere pe cel anterior, de-acu o luna, la un pret bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează