FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian nu l-a uitat pe Adrian Mutu: „Este un dezastru, nu știe nimic” + „Briliantul” ripostează și el

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 11:15

Adrian Marțian (48 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a vorbit despre posibilitatea de a prelua clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, dar și despre Adrian Mutu (40 de ani), fost atacant al „câinilor”.

Cei doi au colaborat în trecut la UTA Arad și au avut și afaceri împreună. Acest parteneriat l-a lăsat cu un gust amar pe Marțian, care și-a spus direct părerea despre fostul fotbalist. 

„Mutu este o legendă, a fost un jucător foarte mare de fotbal, eu recunosc, dar vorbind despre comportament, Mutu este un dezastru. Mutu nu știe ce înseamnă prietenie, frăție, nu știe ce înseamnă să aibă nași, Mutu nu știe nimic. El este un copil care habar nu are pe ce lume trăiește. Nu știe ce înseamnă business. A avut un business cu mine și și-a bătut joc de el, s-a ales praful, fiindcă așa a vrut el și cu mama lui, mama lui mai mult, pentru că el nu știe pe ce lume trăiește. Eu îl cunosc ca pe palma mea, știu ce poate, ce valoare are și nu are rost să vorbim mai multe.

Dom'ne, cum să fie ambasador Mutu pentru Dinamo? Ce exemplu ar fi Mutu pentru tineri, un om care se droga, care consuma alcool, fuma? Ce exemplu să fie el pentru copii? Ca sportiv, a fost un fotbalist bun. Poate fi un exemplu ca sportiv, dar când faci lucrurile astea, deja lucrurile nu mai funcționează într-o direcție bună”, a spus Adrian Marțian la GSP Live.  

Contactat de către reporterii GSP pentru a comenta afirmațiile lui Marțian, Adrian Mutu a pufnit în râs la telefon și a spus: „Vă rog eu frumos, băgați-l la ospiciu!”. 

VEZI ȘI:

GSP Live // VIDEO Adrian Marțian, despre negocierile cu Dinamo: „N-am limită. Dacă vreau să cumpăr ceva, înseamnă că am bani și pot să cumpăr”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  15 Noiembrie 2019, 23:56
Postat de whiteredarad pe 15 Noiembrie 2019, 14:40

Cine vorbeste ? Martian ? Pai omul asta a facut puscarie ( intrebati-l de asta !), apoi si-a schimbat numele, sa il uite lumea. Pai, el se compara cu A Mutu. el vorbeste despre Mutu, dupa ce i-a tocat banii ?. Nu v-a povestit cum..."patron" fiind, la UTA, a dus pe ascuns, echipa de juniori la un meci ? Ca.....toata lumea stia ca vine UTA, care avea o cota, si doar el stia ca.... la pariuri se poate paria ca...primesti ( sau se marcheaza) un numar ( mare) de goluri ?...Nu ca m-ar supara sa mearga la Dinamo,...la cit iubesc eu clubul Dinamo, insa aici e vorba despre promovarea unui individ dubios ( si cuvantul asta...e bland).Cum l-o fi gasit DSP sa il scoata in faya, si... de ce Negoita a stat cu el la masa ?

Miau miau miau

117857126132630
Tudor Dulca  •  15 Noiembrie 2019, 14:58

Cea mai buna pasa lunga data in diagonala..... pe care am vazut-o vreodata.... angajare in adancime a lui Luca Toni si gol... a fost data de Adrian Mutu, cand jucau la Fiorentina.... din pozitie laterala, pasa de 40 de metri, fara sa priveasca, cu adversar pe el, in presiune a fundasilor si la viteza mare..... Luca Toni era in unghiul umarului lui mutu... la 40 de metri !!!... asa ceva nu am vazut nici la Messi, nici la Hagi, la nimeni... ca fotbalist a fost geneial... dau Cezarului ce e a Cezarului," Bref...

117857126132630
Tudor Dulca  •  15 Noiembrie 2019, 14:46

Are dreptate omul... fotbalist urias a fost Mutu, magician, cu adevarat. In schimb caracter urat, mizerabil de-a dreptul.Exemplu nu poate fi nicicand, nici in Romania, nici altundeva... iar la afaceri, cu siguranta nu are cum sa se priceapa, alcoolul, cocaina, fitzele, femeile nu sunt atribute compatibile cu cele ale unui om de afaceri. Acolo e nevoie de altfel de intelegeri, pricepere, cap limpede si nas... curat. Nu-i asa Adriane, frumosu` etern a lu` mama?... frumusetea fara preget a tarii... model inegalabil al Romaniei, ce ai fost si esti tu, ad eternam.... buric al pamantului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează