LIGA 1  ·  CRAIOVA

GSP LIVE // VIDEO Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru l-ar fi amenințat cu moartea: „Mi-a transmis să-i dau 7 milioane pe CS U”

Joi, 10 Octombrie

Adrian Mititelu (51 de ani), patron FC U Craiova 1948 (Liga 3), a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre conflictul cu Mihai Rotaru, patronul echipei CS Universitatea Craiova (Liga 1). 

„Dădea de înțeles tot felul de nebunii. Le iau cu titlul de amenințări menite să mă sperie, cele cu viața. Eu nu cred că cineva a avut vreodată de gând să îmi curme viața. Erau amenințări de genul că mă lichidează sau să am grijă că o să intre o mașină în mine. A fost o teroare totală în anii ăștia”, a spus Adrian Mititelu la GSP LIVE.  

”Mihai Rotaru mi-a cerut 7 milioane de euro pentru echipa din Liga 1”

Mititelu a mai susținut în emisiunea moderată de Costin Ștucan că Mihai Rotaru ar fi vrut, indirect, să îi vândă lui echipa din Liga 1, solicitând în schimb suma de 7 milioane de euro.  

„El, personal, nu mi-a făcut mie ofertă, dar mi-au făcut alții și mie mi-a dat de gândit că de fapt de la el sunt venite ofertele. Acum un an și ceva voia să vândă echipa. Și acum câteva luni a venit cineva să îmi spună că Rotaru vrea 7 milioane pe echipă. I-am răspuns că nici dacă îmi dă el 7 milioane nu mă interesează! Le-am zis că nu mă interesează nicio combinație. El vrea să vândă o societate comercială înființată abuziv, care oricum va fi radiată la un moment dat, pentru că a intrat abuziv în fotbal, numai că va mai dura chestia asta. Urmează asaltul final și o să vedeți că o să câștig pe toate planurile”, a spus Adrian Mititelu. 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO De unde provine bugetul echipei lui Adrian Mititelu: „Eu nu mai am niciun leu” + De ce Mihai Stoica nu e compatibil cu FC U Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (16)

protoss  •  13 Octombrie 2019, 19:22

a revenit psihoza..

Serban Pirvulescu  •  11 Octombrie 2019, 14:47

*** ? *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Serban Pirvulescu  •  11 Octombrie 2019, 14:45
Postat de Teodor Radu pe 11 Octombrie 2019, 14:36

Dacă tot susține această problemă domnul Mititelu, să meargă la detectorul de minciuni (testul poligraf ), să vedem dacă spune adevărul.

Ha, ha, *** când îl vede pe Mititelu !!! Îți dai seama la ce ar fi supus bietul aparat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1