FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Al doilea „trădător” în două zile » Laurențiu Diniță, fost jucător la Steaua, a recunoscut că e dinamovist + Ghinionul carierei sale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:36

Laurențiu Diniță (44 de ani), fost atacant la Steaua și ultima dată antrenor la Concordia Chiajna, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a recunoscut că, deși a îmbrăcat tricoul roș-albastru, a crescut cu Dinamo în suflet. 

„Am ținut cu Dinamo până am plecat la Steaua și încă ceva timp. Ușor-ușor m-am atașat de Steaua datorită performanțelor și grupului de acolo. Eram o familie. Stăteam mai mult cu colegii decât cu familia acasă. Nu ai cum să pleci și să spui că nu simți nimic pentru echipa respectivă, cum simți pentru toate echipele pentru care ai jucat. Acum, când mă uit la derby țin și cu una și cu cealaltă. Am fost dinamovist înfocat 28 de ani, iar în doi ani la Steaua m-am schimbat puțin. E și normal când joci acolo să pui suflet. Eu am fost antrenor și la Dinamo, îl am pe copilul meu la Dinamo la juniori. Simpatizez cu ambele echipe. Cine e mai bună să câștige”, a spus Laurențiu Diniță, la GSP LIVE.  

În decursul a două zile, este al doilea fost jucător la Steaua care recunoaște la GSP LIVE că ține cu Dinamo, după Ștefan Iovan (59 de ani), căpitanul de la Sevilla (DETALII AICI).  

A avut ofertă de la Dinamo, dar a ales Steaua 

Laurențiu Diniță s-a transferat în anul 2003 de la Sportul Studențesc la Steaua, dar a dezvăluit că a avut ofertă și de la Dinamo. Ioan Andone era antrenorul care l-a dorit acolo, dar nu i-a mai răspuns la telefon. Ulterior, Andone s-a supărat pentru alegerea fostului atacant.  

Ghinionul carierei  

În perioada în care juca la Steaua (2003-2006), Diniță a avut ofertă de la Litex (Bulgaria), dar Gigi Becali nu l-a lăsat să plece, deși i s-a oferit în schimbul jucătorului suma de 1 milion de dolari.  

„Domnul Gigi Becali nu mi-a dat drumul. Veniseră de la Litex să îl vadă pe Oprița și le-a plăcut de mine. Au oferit 1 milion de dolari. În perioada aia, până să plece nea Piți, au făcut un grup de jucători care erau netransferabili printre care eram și eu”, a spus Laurențiu Diniță. 

Tot în acea perioadă, la un derby cu Rapid, Anghel Iordănescu, pe atunci selecționerul echipei naționale, a mers să îl urmărească pe Laurențiu Diniță, în vederea unei posibile convocări la prima reprezentativă. Ghinionul a făcut ca fostul fotbalist să se accidenteze atunci.  

„Am făcut o dublă ruptură musculară atunci. Chiar după meci, la interviuri, mi s-a spus că a venit să mă urmărească Anghel Iordănescu să mă ia la echipa națională. Mi-a părut rău”, a mărturisit Diniță. 

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ // FOTO Latura mai puțin văzută a lui Giedrius Arlauskis, portarul CFR-ului » Chef de sushi, pescar, vânător și golfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
spartcapus
spartcapus  •  23 Octombrie 2019, 15:24
Postat de neneafane pe 23 Octombrie 2019, 12:19

Stai linistit domnu Dinita, Steaua sau fcsb au simpatizanți cam jumătate din țară ,ca de.. dupa performante in timp.

La fel si Viorica Vasilica, are simpatizanti prin toate cotloanele!

4000deoi
4000deoi  •  23 Octombrie 2019, 13:23
Postat de neneafane pe 23 Octombrie 2019, 12:19

Stai linistit domnu Dinita, Steaua sau fcsb au simpatizanți cam jumătate din țară ,ca de.. dupa performante in timp.

E clar! *** Nea fane daca mata crezi ca jumate de Românie inseamna distanța dintre prelungirea ghencea si cimitirul ghencea militar, *** Revenind la fc5b, ***, e clar ca Dinița e caine pana la moarte, manca-l-ar tata de valoros! Băi nea fane, bai nea caisă, vezi ca-l enervezi pe Talpan cu palmaresul, *** DDB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  23 Octombrie 2019, 13:00

Bine, Dinita a jucat la FC fcsb nu la Steaua, deci nu e nicio “trădare”, dar si dacă juca la Steaua tot nu era ... Ca Iovan a fost dinamovist in copilărie, la fel ca și Lăcătuș, iar nu e vreo problema, chiar dacă teoretic la vremea respectiva erau “amatori”, oamenii s-au dovedit mult mai profesioniști decât “profesioniștii” de astăzi. Ce ceri unui fotbalist e ca atunci când poarta tricoul echipei unde evoluează sa o facă la cel mai înalt nivel posibil și sa lase la o parte orice eventuale sentimentalisme din trecut, iar Laca și Iovan nu pot fi suspectați ca n-ar fi făcut-o motiv pt care au intrat in panoplia “legendelor Stelei”.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează