LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Analiză dură a unui jucător cu peste 200 de meciuri în Liga 1: "Nu m-aș regăsi în fotbalul de azi. Nu mai e competiție adevărată"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:28

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Ajuns la 38 de ani, fostul goalkeeper deplânge starea în care a ajuns fotbalul românesc și lipsa atmosferei de la meciurile din Liga 1. 

"Nu m-aș regăsi în fotbalul din ziua de azi. Resimt lipsa suporterilor, lipsa competiției adevărate. Înainte, 8 echipe se băteau la titlu. Mergeai la stadion cu o oră și jumătate înainte și nu mai găseai bilete. Cred că lipsa investițiilor a dus aici", a spus Bornescu, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluirile lui Bornescu despre cele mai controversate momente din carieră: "Am avut conflicte doar cu străinii. Cadu a spus: «Băi țiganilor, hai să ne batem»Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (1)
fcsbist.de.mic  •  20 Octombrie 2018, 05:03

Da' cate sute de articole mai scrieti cu interviul asta?

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1