FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluirile lui Bornescu despre cele mai controversate momente din carieră: "Am avut conflicte doar cu străinii. Cadu a spus: «Băi țiganilor, hai să ne batem»"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:12

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Acesta a povestit două dintre cele mai controversate episoade ale carierei: momentul în care l-a mușcat pe Bawab într-un meci Petrolul - Gaz Metan din 2013 și scandalul de proporții din partida U Cluj - CFR Cluj din sezonul 2011-2012, când a intrat în conflict cu Ricardo Cadu. 

"Bawab a intrat pe teren, a fost o alunecare, iar el a rămas pe jos. Colțescu a scăpat meciul din mână, până la final s-au dat vreo 7 roșii. Te simți frustrat în astfel de momente, dar în viața mea n-am lovit pe cineva cu pumnul sau cu palma.

Nici pe Cadu nu l-am lovit, în 2012. Dacă analizezi, am avut ceva doar cu străini. Niciodată nu am avut un conflict cu un jucător român. Când mergi într-o țară străină să câștigi bani, respectă suporterii și pe cei care te plătesc. Primul lucru pe care l-a făcut Cadu a fost să arate degetul mijlociu suporterilor lui U Cluj.

Cadu mi-a spus ceva de genul: «Băi țiganilor, haideți să ne batem». Frate, respectă oamenii dacă mergi într-o țară străină! Cadu i-a scos doi dinți unui jucător de la Vaslui, i-a rupt coastele lui Niculescu, a intrat urât mereu", a dezvăluit Bornescu, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Analiză dură a lui Bornescu: "Nu m-aș regăsi în fotbalul de azi. Nu mai sunt suporteri, nu mai e competiție adevărată"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  21 Octombrie 2018, 03:45

Am comenta mai mult, măi Cristi, dar, una la mână: ai dreptate, gesepeii sunt jalnici dpdv profesional, şi doi la mână, chiar când comentăm, suntem cenzuraţi, aşa că n-are sens, e pierdere de vreme. P.S.: Cadu avea dreptate, Bornescu chiar e. Se ştie ce, nu pot scrie că mă cenzurează şi banează, probabil şi Cenzurachele e la fel ca Bornescu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Octombrie 2018, 11:55

Intr-un campionat normal asta era suspendat minim 2 ani. deloc paradoxal, mazeta face apologia violentei si prolifereaza insistent, cu o stupizenie demna de o cauza mai buna. jurnalul faliment se afla in patetic si derizoriu de cativa ani buni, asta se observa din rata redusa de trafic, de zeci de ori mai mica decat in 2006 de pilda, cand pe articole erau si peste 4000 de comenturi. dispretul e singura optiune pentru mazeta de perete, una din cauzele cancerului futbolului romanesc, in profunda metastaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează