FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan, despre tensiunile cu Luana și discuția pe care a avut-o cu Rednic: „Coach, e ceva?”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 13:07

Invitată în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Luana, fiica lui Mircea Rednic, agent cu care se află în concurență directă în lumea impresarilor. 

Tensiunile dintre cele două ar fi apărut în această iarnă, în jurul transferului lui Geoffrey Bia la Dinamo. Mircea Rednic a blocat până la urmă transferul la auzul veștii că Anamaria Prodan ar urma să intermedieze tranzacția (GSP.ro a scris pe larg despre acest subiect, AICI)

VIDEO cu momentul în care Anamaria Prodan vorbește despre Luana Rednic

„Absolut niciodată nu ne-am certat, am ajutat-o întotdeauna. Și eu simt că nu mai e ca pe vremuri, dar nu știu de ce, eu nu am greșit. Am vorbit cu Mircea Rednic, l-am asigurat că eu nu am nimic. I-am zis: «Coach, e ceva?» Mi-a spus că nu”, a declarat Anamaria Prodan, la emisiunea GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan, conflict cu un titular al „naționalei”: „Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
comedy.central
comedy.central  •  12 Februarie 2019, 16:21

Aileooo coada foii, ne-am englezitără soro! Da' nu ne spui cat ti-a iesit din *** lui ghrohere de la Dinamo!? In biștari americani! Procent, adică! Ca vad ca băieții buni de la gsp.ro nu te-ntreaba! Bat câmpii cu Luana, de parca ea l-a *** si la dus la *** fc5b-penalty....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează