FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Atac la două legende: "Dănciulescu s-a întors la ce știe să facă mai bine" + Și Dănuț Lupu e pus la zid

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 10:18

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre criza acută prin care trece echipa sa.  Oficialul dinamovist nu a ezitat să-l taxeze pe Ionel Dănciulescu, cel care s-a plâns că părerile lui nu au fost deloc luate în seamă în cei 5 ani petrecuți în conducerea echipei. 

"Dănciulescu a spus că nu l-a ascultat nimeni de la Dinamo. Poate că Dănciulescu nu a vrut să-și asume niciodată funcția. Poate că el a vrut să fie mereu director sportiv, «lângă băieți». Când eu îi propun să fie director general, asta presupune să ai și alte atribuții. A fost de acord declarativ, dar apoi s-a întors la ce știa să facă: să fie lângă echipă", a spus David, la GSP Live.

Președintele formației din "Ștefan cel Mare" i-a răspuns și lui Dănuț Lupu, fost angajat al clublui, în prezent un contestatar al "regimului" Negoiță.

"Am fost unul dintre oamenii care a insistat pentru ca Dănuț Lupu să vină la Dinamo. Singurul lucru pe care l-aș spune e că toată lumea spune când e la club că Negoiță e foarte bun. După ce pleacă, toată lumea spune că Negoiță nu e bun.

Am un singur reproș să-i fac domnului Dănuț Lupu. Fiind un om de fotbal, în preajma ratării play-off-ului, eu căutam tot felul de ancore. Și în întrebam: «Băi oameni buni, ce credeți?» El îmi spunea: «Stai liniștit, David, intrăm». M-a cam adormit. Am stat foarte liniștit și ne-am trezit în play-out", a adăugat David. 

Vezi și:  DDB = Doar Divizia B! "Câinii" se află într-o situație disperată: numai recorduri negative după un nou eșec rușinos!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  10 Octombrie 2018, 18:56
Postat de vulka pe 10 Octombrie 2018, 14:44

NEGOITA A PLATIT TOATE DARILE CATRE STATUL ROMAN ?NEGOITA A PLATIT TOATE DARILE CATRE STATUL ROMAN ?NEGOITA A PLATIT TOATE DARILE CATRE STATUL ROMAN ?NEGOITA A PLATIT TOATE DARILE CATRE STATUL ROMAN ?NEGOITA A PLATIT TOATE DARILE CATRE STATUL ROMAN ?

crezi ca el este singurul care are restante la stat ?cred ca nici iohannis nu este la zi cu datoriile, asa ca.......!

144892416026429
Andy Boldur  •  10 Octombrie 2018, 16:52

Danciu e o "legenda"? Hai sictir...

romeverest
romeverest  •  10 Octombrie 2018, 16:01

Esti foarte vinovat d-le David !! Cum sa te adoarma un personaj, precum Danut Lupu, despre care nu stii niciodata daca este treaz !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează